Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Pobjeda kojoj se dugo nadala! Meghan Markle bilježi novi trijmuf
profimedia

bio je to njezin san

Pobjeda kojoj se dugo nadala! Meghan Markle bilježi novi trijmuf

Vojvotkinja je porazila britanski tabloid na sudu. Tužila ih je jer su objavili dio pisma kojeg je napisala i poslala svom ocu 2018. godine

Meghan Markle porazila je izdavača tabloida Mail on Sunday, javlja BBC. Talboid je ranije tužila zbog kršenja privatnosti jer su objavili pismo upućeno njezinu ocu Thomasu Markleu. Odvjetnici slavne vojvotkinje izjavili su da je pismo iz 2018. godine bilo jako osobno te da je trebalo ostati u tajnosti kao privatna korespondencija Meghan i njezinog oca.

Žalbeni sud odbacio je pokušaj Associated Newspapersada se vodi suđenje zbog objavljivanja dijelova pisma koje je Meghan napisala svom ocu, stoga Meghan nije trebala niti dolaziti na suđenje, gdje bi se kao jedan od svjedoka pojavio i njezin otac Thomas. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

(FOTO: Profimedia) 

Ranije ove godine stigla je presuda u korist Meghan Markle, a koja se tiče povrede privatnosti i autorskih prava. Suci koji su tada razmatrali žalbu rekli su da objava pisma nije bila od javnog interesa te da se radi o osobnom, privatnom sadržaju.

Svoju pobjedu Meghan je komentirala rekavši: 'Ovo nije pobjeda samo za mene, nego za svakoga tko se ikada bojao boriti za ono što je ispravno. Šteta koju su napravili i koju nastavljaju činiti je velika", zaključila je vojvotkinja. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!