Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Zavodnik novog kova: Milan Marić zaludio žene u regiji, a nekad je ljubio i našu slavnu glumicu
IG/eugensmesni

IMA SVOJ TIP

Zavodnik novog kova: Milan Marić zaludio žene u regiji, a nekad je ljubio i našu slavnu glumicu

Milan Marić u posljednje je vrijeme u fokusu javnosti zbog velikih uloga koje je ostvario, a osim o izvrsnoj glumi, puno se govori i o njegovom privatnom životu.

Pažnju hrvatske javnosti ovaj je naočiti glumac pridobio još 2014. godine kada se govorilo o njegovoj vezi s 18 godina starijom hrvatskom glumicom Ninom Violić. Upoznali su se 2014. u Beogradu, kada je njemu bilo 24, a njoj 42 godine. Tada su započeli romansu koja je trajala šest mjeseci.

Iako o svojoj ljubavi tada nisu htjeli govoriti, glumac je kasnije kratko prokomentirao to razdoblje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

“Inače, ja sam zatvorena osoba i ne volim previše pričati o sebi. Tada nisam ni znao da će to toliko privući medije. To je bilo prisutnije u hrvatskim medijima, jer ona tamo živi. Srećom, kod nas je to malo prošlo. Ali to je stvarno bio užasan kontekst u koji su nas stavili. Tada sam bio užasno ljut. Naslovi su bili užasni 'hrvatska puma zavela mladog glumca'.“, rekao je glumac za Blic.

(FOTO: PROFIMEDIA)

Nakon Nine, naočiti glumac započeo je vezu s devet godina starijom Vanjom Bahilj, ali ta veza pokazala se neuspješnom i ubrzo je završila.

Posljednja glumčeva veza o kojoj se u srpskim medijima puno govorilo jest ona sa 17 godina starijom Jelenom Pavlović, bivšom direktoricom jedne ugledne tvrtke.

Iako nisu nikad javno iznosili detalje svog odnosa, Marić je nekoliko puta uhvaćen ispred Jeleninog stana, što je dodatno potaknulo šuškanja o njihovoj ljubavnoj vezi.

Ipak, prije mjesec dana stigle su informacije kako je par prekinuo. Točan razlog prekida nije poznat, ali je Milan u intervjuu za Story.rs komentirao kako je trenutno sam sebi prioritet.

''Trenutno sam sam sebi prioritet, a to znači i posao, i zdravlje, i ljubav'', rekao je Milan, a na pitanje - 'Imate li sve to?', kratko je odgovorio: 'E sada ulazimo u nekakva pitanja koje nemaju veze sa serijom 'Besa', o tome ćemo kasnije pričati'', dodao je simpatični glumac.

Regionalna hit serija 'Besa' trenutno se prikazuje na PLAY Premiumu.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!