Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Sjećate se Ilme iz 'Zvijezda'? Smršavjela je više od 20 kilograma i pjeva za svjetske face
Instagram

Prije tri godine

Sjećate se Ilme iz 'Zvijezda'? Smršavjela je više od 20 kilograma i pjeva za svjetske face

Riječ je o djevojci koja je šokirala javnost nakon što je u showu priznala da se udala sa samo 18 godina. Suprug Sedin Lakača njezina je najveća podrška bio i tijekom spomenutog showa, ali i u daljnjoj karijeri

Sjećate li se pjevačice Ilme Karahmet koja je prije tri godine pobijedila u popularnom RTL-ovom showu 'Zvijezde' i kući odnijela vrijednu nagradu u iznosu od 100.000 kuna? Vjerujemo da se većina sjeća s obzirom na to da njezin raskošni glas nikoga nije ostavio ravnodušnim, a mnogi su joj predviđali i svjetsku karijeru. 

Nakon što je odnijela pobjedu, Ilma se nastavila baviti glazbom, a u protekle tri godine vrijedno je radila na novim pjesmama. Iza sebe već ima nekoliko pjesama koje na YouTube broje više od 30 milijuna pregleda, a nedavno je otkrila i kako ju je angažirao poznat modni dvojac, Dean i Dan Caten, dizajnera koji stoje iza brenda Dsquared. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ILMA KARAHMET (@ilmakarahmet)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Do suradnje je došlo sasvim slučajno. Imala sam koncert u Münchenu, gdje se pojavio jedan od braće. Upoznali smo se, on je bio oduševljen mojim glasom. Pregledali su sve moje videe i pozvali me da baš ja gostujem na njihovoj rođendanskoj proslavi", rekla je 21-godišnja pjevačica za srpske medije. 

Vezana vijest

Ilma Karahmnet i Jacques Houdek ZVIJEZDE Nova RTL-ova zvijezda Ilma Karahmet: 'Pobjeda mi je bila potpuni šok, a duet sa Jacquesom za mene je ostvarenje sna!'

U protekle tri godine, mlada pjevačica poradila je i na fizičkom izgledu, a nedavno je priznala kako je izgubila više od 20 kilograma, ali o detaljima nije htjela javno pričati. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ILMA KARAHMET (@ilmakarahmet)

Inače, riječ je o djevojci koja je šokirala javnost nakon što je u showu priznala da se udala sa samo 18 godina. Suprug Sedin Lakača njezina je najveća podrška bio i tijekom spomenutog showa, ali i u daljnjoj karijeri. 

Mlada Ilma prije tri godine otkrila nam je kako najviše sluša pop, R&B i soul, a kao najdraže izvođače izdvaja Tošu Proeskog, Sama Smitha i Mariah Carey. Sebe je opisala kao ambicioznu, komunikativnu i strpljivu osobu. Iako sanja svjetsku karijeru, želi ostati u rodnome gradu, a kada bi morala birati, opredijelila bi se za obitelj i majčinstvo.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!