Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Ekipa iz 'Pune kuće oprostila se od Boba Sageta, a 'ujak Jesse' nosio je lijes
profimedia

da vam se srce slomi

Ekipa iz 'Pune kuće oprostila se od Boba Sageta, a 'ujak Jesse' nosio je lijes

Glumac je preminuo 9. siječnja, a obdukcija je pokazala da je riječ o prirodnoj smrti. Na posljednjem ispraćaju okupilo se 300-tinjak ljudi.

Obitelj i prijatelji okupili su se u petak u crkvi u Hollywood Hillsu kako bi se posljednji put pozdravili s glumcem Bobom Sagetom koji je preminuo 9. siječnja.

(FOTO: PROFIMEDIA)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Glumac, najpoznatiji po ulozi oca u seriji 'Puna kuća', pronađen je mrtav u hotelu Ritz-Carlton Orlando na Floridi, gdje je bio na turneji. Obdukcija je potvrdila da nema dokaza o upotrebi droga ili nasilju te da je Bob umro u snu.

Glumčev sprovod trebao je biti malen, s oko 50 ljudi, ali okupilo ih se 300-tinjak. Lijes su nosili John Stamos, koji je u seriji 'Puna kuća' glumio 'ujaka Jesseja', Norman Lear, Dave Coulier, Jeff Ross, Judd Apatow, Ted Sarandos, Steve Hale i John Mayer.

(FOTO: PROFIMEDIA)

Osim Stamosa, sahrani su prisustvovali i ostali kolege iz 'Pune kuće', pa su tamo bile i sestre Olsen, Jodie Sweetin, Candace Cameron Bure i drugi. Susprezali su suze, a lice su prekrivali zaštitnim maskama i sunčanim naočalama.

Bob Saget sprovod Fotogalerija

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!