Hrvatska
Svijet
Crna kronika
Sport
Vrijeme
SHOW
Vrijeme je za rukomet
Brak na prvu
Život na vagi
Večera za 5 na selu
Domaće zvijezde
Strane zvijezde
PLAY Premium
Foto
Show videa
Promo
Arhiva
TV katalog
TV ZVIJEZDE
TV NOVOSTI
PLAY
TV RASPORED
#
321 kuhaj
Hren
Možete li zamisliti uskršnji stol bez hrena?
Hren
Možete li zamisliti uskršnji stol bez hrena?
Kćerkice brzo rastu
Marijana Batinić objavila preslatku obiteljsku fotografiju: 'Malo nas je, al' nas ima!'
Kćerkice brzo rastu
Marijana Batinić objavila preslatku obiteljsku fotografiju: 'Malo nas je, al' nas ima!'
Pobjednica 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'
Ivana za RTL.hr o Juanu, zdravlju te suprugu i četvero djece: 'Depresija i ja smo još uvijek u ratu, ali mogu ponosno reći da sam ja ta koja dobiva bitke'
Pobjednica 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'
Ivana za RTL.hr o Juanu, zdravlju te suprugu i četvero djece: 'Depresija i ja smo još uvijek u ratu, ali mogu ponosno reći da sam ja ta koja dobiva bitke'
Finale
Salata od cikle, zelene jabuke i karameliziranog kozjeg sira
Finale
Salata od cikle, zelene jabuke i karameliziranog kozjeg sira
Finale
Quiche Loraine
Finale
Quiche Loraine
Imaš priču? Javi nam se!
Pošalji priču
Finale
Janjeća pisanica Wellington
Finale
Janjeća pisanica Wellington
Finale
Čokoladna torta s narančom i chantily krema
Finale
Čokoladna torta s narančom i chantily krema
Prekrasni komentari
Društvene mreže prepune čestitki Ivani i Juanu: 'Od samoga početka do kraja odlični! Ivani svaka čast što je ispričala svoju priču'
Prekrasni komentari
Društvene mreže prepune čestitki Ivani i Juanu: 'Od samoga početka do kraja odlični! Ivani svaka čast što je ispričala svoju priču'
Finale
Juha od cvjetače aromatizirana tartufima
Finale
Juha od cvjetače aromatizirana tartufima
Finale
Tataki tuna
Finale
Tataki tuna
Imaš priču? Javi nam se!
Pošalji priču
Slučajni partneri
Ivana nakon pobjede u 'Tri, dva, jedan - kuhaj!': 'Juan i ja smo baš kliknuli. Ne bih uopće drugačije odabrala!'
Slučajni partneri
Ivana nakon pobjede u 'Tri, dva, jedan - kuhaj!': 'Juan i ja smo baš kliknuli. Ne bih uopće drugačije odabrala!'
Simpatični Španjolac
Juan nakon pobjede u 'Tri, dva, jedan - kuhaj!': 'Ivana je ponekad malo komplicirana, a moja žena je odmah prognozirala da ću pobijediti!'
Simpatični Španjolac
Juan nakon pobjede u 'Tri, dva, jedan - kuhaj!': 'Ivana je ponekad malo komplicirana, a moja žena je odmah prognozirala da ću pobijediti!'
ČESTITAMO!
Ivana Jukić i Juan Francisco Sanchez Gracia pobjednici su devete sezone showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!
ČESTITAMO!
Ivana Jukić i Juan Francisco Sanchez Gracia pobjednici su devete sezone showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!
REZULTATI ANKETE
Jedan par debelo vodi! Pitali smo vas tko će pobijediti u finalu, ovo su vaši glasovi dosad
REZULTATI ANKETE
Jedan par debelo vodi! Pitali smo vas tko će pobijediti u finalu, ovo su vaši glasovi dosad
Tko je vaš favorit?
ANKETA - Ivana i Juan: 'Mislim da imamo veće znanje'; Ante i Danilo: 'To nam je motivacija da budemo najbolji na svijetu'
Tko je vaš favorit?
ANKETA - Ivana i Juan: 'Mislim da imamo veće znanje'; Ante i Danilo: 'To nam je motivacija da budemo najbolji na svijetu'
Imaš priču? Javi nam se!
Pošalji priču
U 21 sat na RTL-u
ANKETA - Što mislite, tko će pobijediti u finalu devete sezone showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'?
U 21 sat na RTL-u
ANKETA - Što mislite, tko će pobijediti u finalu devete sezone showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'?
Špiček demonstrirao
Što su bačvice od krumpira?
Špiček demonstrirao
Što su bačvice od krumpira?
Pažanin je objasnio
Što je salikornija?
Pažanin je objasnio
Što je salikornija?
Ajoj
'Ne!' Juan je zamalo uništio Ivanine krumpire
Ajoj
'Ne!' Juan je zamalo uništio Ivanine krumpire
Preslatko
Ivan Pažanin usnuo u dobrom društvu: 'Kada anđeli spavaju, onda to izgleda ovako...'
Preslatko
Ivan Pažanin usnuo u dobrom društvu: 'Kada anđeli spavaju, onda to izgleda ovako...'
Imaš priču? Javi nam se!
Pošalji priču
Uzeo stvar u svoje ruke
Špiček Ani i Sandri sasuo vrećicu paprike u fiš-paprikaš: 'Tu nema spasa!'
Uzeo stvar u svoje ruke
Špiček Ani i Sandri sasuo vrećicu paprike u fiš-paprikaš: 'Tu nema spasa!'
Finalni tjedan
Večeras su na meniju fiš-paprikaš i pileći paprikaš: Kako će se s riječnom ribom snaći Španjolac i Dalmatinci?
Finalni tjedan
Večeras su na meniju fiš-paprikaš i pileći paprikaš: Kako će se s riječnom ribom snaći Španjolac i Dalmatinci?
Finalni tjedan
Tko će večeras voditi 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'? Pažanin je prošlog tjedna zamijenio Marijanu: 'Dragi gledatelji, zvijezda je rođena!'
Finalni tjedan
Tko će večeras voditi 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'? Pažanin je prošlog tjedna zamijenio Marijanu: 'Dragi gledatelji, zvijezda je rođena!'
Tko će pobijediti?
Idemo u finalni tjedan! Ana i Sandra, Ivana i Juan te Ante i Danilo borit će se za glavnu nagradu
Tko će pobijediti?
Idemo u finalni tjedan! Ana i Sandra, Ivana i Juan te Ante i Danilo borit će se za glavnu nagradu
Dragi Tomek
I Špiček bi umjetne trepavice?! 'Sandra stalno trepće očima kad dođem do nje pa sam morao pitati...'
Dragi Tomek
I Špiček bi umjetne trepavice?! 'Sandra stalno trepće očima kad dođem do nje pa sam morao pitati...'
Imaš priču? Javi nam se!
Pošalji priču
Polufinalni tjedan
Ivanin i Juanov savjet odveli Petru i Hokyja u duel: 'Uvijek ti kažem - nemoj nikoga drugog pitati'
Polufinalni tjedan
Ivanin i Juanov savjet odveli Petru i Hokyja u duel: 'Uvijek ti kažem - nemoj nikoga drugog pitati'
Polufinalni tjedan
Hoky se porezao, no Petri je u pomoć dotrčao Španjolac: 'Juana gledam kao svog oca broj dva'
Polufinalni tjedan
Hoky se porezao, no Petri je u pomoć dotrčao Španjolac: 'Juana gledam kao svog oca broj dva'
Urnebesni su
Špiček i Juan opet su se izgubili u prijevodu: Ovoga puta tema su bili nazivi riba!
Urnebesni su
Špiček i Juan opet su se izgubili u prijevodu: Ovoga puta tema su bili nazivi riba!
Dobro je upamtiti
Špiček je objasnio: Znate li što uvijek morate učiniti kada pripremate ribu?
Dobro je upamtiti
Špiček je objasnio: Znate li što uvijek morate učiniti kada pripremate ribu?
Prekrasno iznenađenje
Superbaka Marija nakon ispadanja iz 'Tri, dva, jedan - kuhaj!': 'Za rođendan nisam dobila buhtle od gospodina Špičeka, već...'
Prekrasno iznenađenje
Superbaka Marija nakon ispadanja iz 'Tri, dva, jedan - kuhaj!': 'Za rođendan nisam dobila buhtle od gospodina Špičeka, već...'
Iskreno i objektivno
Marijana Batinić isprobala Žičaru Sljeme, ovo su njeni dojmovi: 'Ako zaboravimo da smo je mi platili, užitak je provozati se...'
Iskreno i objektivno
Marijana Batinić isprobala Žičaru Sljeme, ovo su njeni dojmovi: 'Ako zaboravimo da smo je mi platili, užitak je provozati se...'
Epizoda 20
Jastučići s mariniranim brancinom na gelu od citrusa
Epizoda 20
Jastučići s mariniranim brancinom na gelu od citrusa
Omiljeni par
Ante nakon ispadanja iz showa: 'Baka Marija i ja čujemo se svakih par dana, ostali smo bliski'
Omiljeni par
Ante nakon ispadanja iz showa: 'Baka Marija i ja čujemo se svakih par dana, ostali smo bliski'
Epizoda 20
Juha od mrkve
Epizoda 20
Juha od mrkve
Epizoda 20
Prsa biserke punjena musom od vrganja, krema od celera i smeđeg maslaca, na umaku od vrganja
Epizoda 20
Prsa biserke punjena musom od vrganja, krema od celera i smeđeg maslaca, na umaku od vrganja
BOLJE OD OČEKIVANOG!
Duelisti oduševili žiri glavnim jelom, show tijesno napustili Marija i Ante: 'Pokazali su da znaju i mogu! Bravo!'
BOLJE OD OČEKIVANOG!
Duelisti oduševili žiri glavnim jelom, show tijesno napustili Marija i Ante: 'Pokazali su da znaju i mogu! Bravo!'
Zanimljiva ptica
Što je biserka?
Zanimljiva ptica
Što je biserka?
Poznata chefica
Tko je Ana Grgić Tomić? 'S njom stvarno imamo prekrasna iskustva, ona je vrhunski profesionalac'
Poznata chefica
Tko je Ana Grgić Tomić? 'S njom stvarno imamo prekrasna iskustva, ona je vrhunski profesionalac'
Od 21 sat na RTL-u
ANKETA - Biserka će nekoga stajati glave: Što mislite, tko će večeras ispasti - Ante i Danilo ili Marija i Ante?
Od 21 sat na RTL-u
ANKETA - Biserka će nekoga stajati glave: Što mislite, tko će večeras ispasti - Ante i Danilo ili Marija i Ante?
Sretan rođendan
Slavlje u obitelji Željke Klemenčić: 'Moj sin je napunio pet. Bez teksta sam'
Sretan rođendan
Slavlje u obitelji Željke Klemenčić: 'Moj sin je napunio pet. Bez teksta sam'
Epizoda 19
Pečeno pile s mlincima
Epizoda 19
Pečeno pile s mlincima
Dragi Hoky
Obećanje ludom radovanje? Dalibor je obećao da će obojiti kosu u ružičasto - hoće li održati riječ?
Dragi Hoky
Obećanje ludom radovanje? Dalibor je obećao da će obojiti kosu u ružičasto - hoće li održati riječ?
Gost emisije
Tko je Deniz Zembo? Ovaj genijalac vrhunski je chef, ali i vrhunski zabavljač
Gost emisije
Tko je Deniz Zembo? Ovaj genijalac vrhunski je chef, ali i vrhunski zabavljač
Gost Deniz Zembo oduševio natjecatelje: 'To je takozvana ubrzana sarma!'
Gost Deniz Zembo oduševio natjecatelje: 'To je takozvana ubrzana sarma!'
Rezultati ankete
Jeste li bili na strani većine? Pitali smo vas za koga navijate, Antu i Danila ili Tončiće, evo što ste odgovorili!
Rezultati ankete
Jeste li bili na strani većine? Pitali smo vas za koga navijate, Antu i Danila ili Tončiće, evo što ste odgovorili!
Španjolska krv
Juan slavio tri desetke poljupcima, Ivana sve nasmijala: 'Imam muža!'
Španjolska krv
Juan slavio tri desetke poljupcima, Ivana sve nasmijala: 'Imam muža!'
OSTALI BEZ TEKSTA
Ivana i Juan zaradili tri čiste desetke, a žiri njihovo jelo jednostavno nije mogao prestati jesti: 'Koliko je ovo dobro! Nemam riječi! Fantastično!'
OSTALI BEZ TEKSTA
Ivana i Juan zaradili tri čiste desetke, a žiri njihovo jelo jednostavno nije mogao prestati jesti: 'Koliko je ovo dobro! Nemam riječi! Fantastično!'
Indonezijski specijalitet
Što je sambal oelek?
Indonezijski specijalitet
Što je sambal oelek?
Večer prije kuhoboja
Neki će večeras oduševiti, neki razočarati, a neki zbuniti žiri: 'Kako vam patka ima tri batka i zabatka?'
Večer prije kuhoboja
Neki će večeras oduševiti, neki razočarati, a neki zbuniti žiri: 'Kako vam patka ima tri batka i zabatka?'
SVAKA ČAST!
Juan spasio baku Mariju i postao junak dana: 'Amigo, svaka čast!'
SVAKA ČAST!
Juan spasio baku Mariju i postao junak dana: 'Amigo, svaka čast!'
321 Kuhaj | Stranica
1
321 Kuhaj | Stranica
2
321 Kuhaj | Stranica
3
321 Kuhaj | Stranica
4