VIJESTI
Hrvatska
Svijet
Stanje nacije
Crna kronika
Zanimljivosti
Kolumne
Mali biznisi
Projekt: Zeleno
Potraga
Rat u Ukrajini
Foto
Promo
Arhiva
SHOW
Miriše na ljubav
Večera za 5 na selu
TV zvijezde
Domaće zvijezde
Strane zvijezde
Exkluziv
PLAY Premium
TV novosti
Vremeplov
Hm...
Foto
Promo
Arhiva
SPORT
Nogomet
Košarka
Rukomet
Boks
Tenis
Zanimljivosti
Ostali sportovi
Video
Foto
Pannonian challenge
Arhiva
Promo
VRIJEME
Novosti
Vremenska prognoza
ŽIVOT
Inspirativne priče
Životinjski kutak
SOS
Zanimljivosti
Kolumne
Foto
Video
Specijali
Promo
Arhiva
KOCKICA
Crtež dana
Crtići
Emisije
Novosti
Voditelji
Serije i filmovi
TV RASPORED
PLAY
VEČERA ZA 5 NA SELU
71-godišnja Ruža iz 'Večere za 5 na selu': 'Bila sam totalno uzbuđena kad sam sjela na motor, cijeli svijet je moj'
VEČERA ZA 5 NA SELU
71-godišnja Ruža iz 'Večere za 5 na selu': 'Bila sam totalno uzbuđena kad sam sjela na motor, cijeli svijet je moj'
Vino s listićima zlata u 'Večeri za 5 na selu'
Vino s listićima zlata u 'Večeri za 5 na selu'
Rajna ima tovaricu Severinu
Rajna ima tovaricu Severinu
VIDEO
VIDEO - Nervozna domaćica: Kako je Josipa zaboravila glavni sastojak deserta?
VIDEO
VIDEO - Nervozna domaćica: Kako je Josipa zaboravila glavni sastojak deserta?
VIDEO
Josipa iz 'Večere za 5 na selu' pokazala svoje prekrasno imanje: Pogledajte njezinu idilu na Pašmanu
VIDEO
Josipa iz 'Večere za 5 na selu' pokazala svoje prekrasno imanje: Pogledajte njezinu idilu na Pašmanu
Imaš priču? Javi nam se!
Pošalji priču
VIDEO
VIDEO
VIDEO
Prva pa Slavonka: Josipa otkriva kako je s ravnice preselila na prekrasni Pašman
VIDEO
Prva pa Slavonka: Josipa otkriva kako je s ravnice preselila na prekrasni Pašman
VIDEO
VIDEO
VEČERA ZA 5 NA SELU
VIDEO - Što nas čeka sutra na Pašmanu? Sjajne kandidatkinje i još finija klopa
VEČERA ZA 5 NA SELU
VIDEO - Što nas čeka sutra na Pašmanu? Sjajne kandidatkinje i još finija klopa
ČESTITAMO
Pobjednik Ivan iz 'Večera za 5 na selu': 'Još uvijek ne vjerujem da sam pobijedio'
ČESTITAMO
Pobjednik Ivan iz 'Večera za 5 na selu': 'Još uvijek ne vjerujem da sam pobijedio'
Imaš priču? Javi nam se!
Pošalji priču
VEČERA ZA 5 NA SELU
VIDEO - Susjedi za poželjeti: Slavica 'preko ograde' dobila kiflice i...
VEČERA ZA 5 NA SELU
VIDEO - Susjedi za poželjeti: Slavica 'preko ograde' dobila kiflice i...
VEČERA ZA 5 NA SELU
Slavica je radni vijek provela u Njemačkoj, bila je okulistica, ali ima i umjetničku stranu: 'Bila sam u dramskoj'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Slavica je radni vijek provela u Njemačkoj, bila je okulistica, ali ima i umjetničku stranu: 'Bila sam u dramskoj'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Bluzer Miro ima bogato iskustvo: ' Tri puta sam predstavljao Hrvatsku u Memphisu na najvećem natjecanju bluesa'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Bluzer Miro ima bogato iskustvo: ' Tri puta sam predstavljao Hrvatsku u Memphisu na najvećem natjecanju bluesa'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Sandrina večera i danas je tema razgovora: 'Nije bila na svom teritoriju, malo je unijela nervozu, ali na kraju je bilo dobro'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Sandrina večera i danas je tema razgovora: 'Nije bila na svom teritoriju, malo je unijela nervozu, ali na kraju je bilo dobro'
dobre vibracije
Ekipa iz 'Večere za 5 na selu' oduševljena što je Miro s njima: 'On je ljudina prije svega'
dobre vibracije
Ekipa iz 'Večere za 5 na selu' oduševljena što je Miro s njima: 'On je ljudina prije svega'
Imaš priču? Javi nam se!
Pošalji priču
VEČERA ZA 5 NA SELU
VIDEO - Slavica otišla uznemirena s večere: Sandra se naljutila na susjede koji su se glasno zabavljali
VEČERA ZA 5 NA SELU
VIDEO - Slavica otišla uznemirena s večere: Sandra se naljutila na susjede koji su se glasno zabavljali
VIDEO
Sandra pošizila tijekom snimanja 'Večere za 5 na selu': 'Prekini snimati! Sad bih vrištala od muke! '
VIDEO
Sandra pošizila tijekom snimanja 'Večere za 5 na selu': 'Prekini snimati! Sad bih vrištala od muke! '
VEČERA ZA 5 NA SELU
Sandra iz 'Večere za 5 na selu': 'Takav mi je posao - moraš sa svakim popričati i ponekad se osjećam kao psihijatar'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Sandra iz 'Večere za 5 na selu': 'Takav mi je posao - moraš sa svakim popričati i ponekad se osjećam kao psihijatar'
VEČERA ZA 5 NA SELU
ANKETA - Biste li vi probali žabe, puževe, crve ili zmije da vam ih netko posluži?
VEČERA ZA 5 NA SELU
ANKETA - Biste li vi probali žabe, puževe, crve ili zmije da vam ih netko posluži?
VEČERA ZA 5 NA SELU
Dalibor i Sandra jako se dobro znaju! 'Kad sam ušla u kombi, vidjela sam poznato lice...'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Dalibor i Sandra jako se dobro znaju! 'Kad sam ušla u kombi, vidjela sam poznato lice...'
VEČERA ZA 5 NA SELU
U Sisku i okolici samo neke dobre šefice: 'Meni je moja šefica kao mama, volim ju najviše na svijetu'
VEČERA ZA 5 NA SELU
U Sisku i okolici samo neke dobre šefice: 'Meni je moja šefica kao mama, volim ju najviše na svijetu'
OTVORENO
Markantni Ivan iz 'Večere za 5 na selu': 'Ja ti se više družim sa starijim ženama, s njima izlazim'
OTVORENO
Markantni Ivan iz 'Večere za 5 na selu': 'Ja ti se više družim sa starijim ženama, s njima izlazim'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Ivan puno radi, ali ima i nešto što ga usrećuje: 'Za mene je nogomet centar svijeta, to baš volim, volim suditi'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Ivan puno radi, ali ima i nešto što ga usrećuje: 'Za mene je nogomet centar svijeta, to baš volim, volim suditi'
BRAVO!
Slavuj Renato iz 'Večere za 5 na selu': 'Uskoro je moje gostovanje u Lisinskom'
BRAVO!
Slavuj Renato iz 'Večere za 5 na selu': 'Uskoro je moje gostovanje u Lisinskom'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Pobjednica Marija: 'Nagradu ću potrošiti na zdravlje. Platit ću si magnetsku rezonancu'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Pobjednica Marija: 'Nagradu ću potrošiti na zdravlje. Platit ću si magnetsku rezonancu'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Gospođe tijekom večere o seksu, Renato: 'Imam respekt, ja bih se povukao u tom dijelu'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Gospođe tijekom večere o seksu, Renato: 'Imam respekt, ja bih se povukao u tom dijelu'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Domaćica Dubravka iskreno: 'Rekla bih da sam u posljednje vrijeme jako usamljena'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Domaćica Dubravka iskreno: 'Rekla bih da sam u posljednje vrijeme jako usamljena'
VEČERA ZA 5 NA SELU
ANKETA - Snježana N. je dobila najniže ocjene, je li zaslužila?
VEČERA ZA 5 NA SELU
ANKETA - Snježana N. je dobila najniže ocjene, je li zaslužila?
VEČERA ZA 5 NA SELU
Snježana N. objasnila zašto svima daje ocjenu 10: 'Zato ja ne mogu manje dati!'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Snježana N. objasnila zašto svima daje ocjenu 10: 'Zato ja ne mogu manje dati!'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Recept domaćice Snježane N.: Rolada s domaćim nadjevom
VEČERA ZA 5 NA SELU
Recept domaćice Snježane N.: Rolada s domaćim nadjevom
PONOSNA
Snježana N. je ponosna članica DVD-a Hrelić: 'Moj muž je bio prvi, bio je predsjednik prije nego što je umro'
PONOSNA
Snježana N. je ponosna članica DVD-a Hrelić: 'Moj muž je bio prvi, bio je predsjednik prije nego što je umro'
KAO ROMEO I JULIJA
Renato iz 'Večere za 5 na selu': 'Prije 11 godina sam bio prisiljen ukrasti djevojku s kojom sam bio zaljubljen'
KAO ROMEO I JULIJA
Renato iz 'Večere za 5 na selu': 'Prije 11 godina sam bio prisiljen ukrasti djevojku s kojom sam bio zaljubljen'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Snježana N. otvoreno: 'Rano sam ostala bez supruga, sin je kretao u školu, kći je imala 14 godina'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Snježana N. otvoreno: 'Rano sam ostala bez supruga, sin je kretao u školu, kći je imala 14 godina'
VIDEO
Snježana N. pitala Renata da joj čita iz dlana, on: 'Ne gatamo svi...'
VIDEO
Snježana N. pitala Renata da joj čita iz dlana, on: 'Ne gatamo svi...'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Marija je kuhala za velike zvijezde: 'Bivša predsjednica je bila čest gost, a jedna starija diva je bila jako zločesta'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Marija je kuhala za velike zvijezde: 'Bivša predsjednica je bila čest gost, a jedna starija diva je bila jako zločesta'
Marija ispričala svoju tešku životnu priču: 'U prometnoj sam izgubila kćer, tatu, sestru i baku'
Marija ispričala svoju tešku životnu priču: 'U prometnoj sam izgubila kćer, tatu, sestru i baku'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Uživajte! Renato u 'Večeri za 5 na selu' pjeva 'Đelem, đelem'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Uživajte! Renato u 'Večeri za 5 na selu' pjeva 'Đelem, đelem'
VIDEO
Renato o sudjelovanju u 'Zvijezdama': 'Iako nisam pobijedio u tom showu, otvorila su mi se mnoga vrata i postao sam traženiji'
VIDEO
Renato o sudjelovanju u 'Zvijezdama': 'Iako nisam pobijedio u tom showu, otvorila su mi se mnoga vrata i postao sam traženiji'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Renato iz 'Večera za 5 na selu': 'Najmlađi sam predsjednik Udruge hrvatskih Roma'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Renato iz 'Večera za 5 na selu': 'Najmlađi sam predsjednik Udruge hrvatskih Roma'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Renato iskreno: 'Sviđa mi se da su četiri žene u ekipi i sviđa mi se što su starije'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Renato iskreno: 'Sviđa mi se da su četiri žene u ekipi i sviđa mi se što su starije'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Renato je talentirani glazbenik i ponosni otac: 'Sam odgajam djecu, mama pomaže i moja mama pomaže'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Renato je talentirani glazbenik i ponosni otac: 'Sam odgajam djecu, mama pomaže i moja mama pomaže'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Agramerski jelovnik: Isprobajte Snježanin recept za štrukle sa sirom!
VEČERA ZA 5 NA SELU
Agramerski jelovnik: Isprobajte Snježanin recept za štrukle sa sirom!
VEČERA ZA 5 NA SELU
Snježana je u sretnom braku 16 godina: 'Kad sam ga ugledala, pomislila sam - kako si ti lijep čovjek, najbolje da budeš moj muž'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Snježana je u sretnom braku 16 godina: 'Kad sam ga ugledala, pomislila sam - kako si ti lijep čovjek, najbolje da budeš moj muž'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Pobjednik Ante: 'Ali meni je bilo najugodnije kod Nediljka na večeri!'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Pobjednik Ante: 'Ali meni je bilo najugodnije kod Nediljka na večeri!'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Nediljko i Darija se pipkaju pod stolom: 'Pa dobro, jeste vi normalni, stol ćete početi mrdati, stalno se dirate nogama!'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Nediljko i Darija se pipkaju pod stolom: 'Pa dobro, jeste vi normalni, stol ćete početi mrdati, stalno se dirate nogama!'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Dalmatinac Ante, osim što navija za Dinamo, ne voli ribu! 'Smrdi mi...'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Dalmatinac Ante, osim što navija za Dinamo, ne voli ribu! 'Smrdi mi...'
VIDEO
Iskrice lete u 'Večeri za 5 na selu': Nediljko poljubio Dariju!
VIDEO
Iskrice lete u 'Večeri za 5 na selu': Nediljko poljubio Dariju!
VEČERA ZA 5 NA SELU
Dalmatinac Ante šokirao izjavom: 'Navijam za Dinamo...'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Dalmatinac Ante šokirao izjavom: 'Navijam za Dinamo...'
VEČERA ZA 5 NA SELU
VIDEO - Kakav talent! Pogledajte Davida kako pleše sa svojom gracioznom plesnom partnericom!
VEČERA ZA 5 NA SELU
VIDEO - Kakav talent! Pogledajte Davida kako pleše sa svojom gracioznom plesnom partnericom!
VEČERA ZA 5 NA SELU
Nediljko komentirao iskrice s Darijom: 'Roman se počeo brzo pisati i pitat ću Dariju hoće li ga nastaviti pisati sa mnom '
VEČERA ZA 5 NA SELU
Nediljko komentirao iskrice s Darijom: 'Roman se počeo brzo pisati i pitat ću Dariju hoće li ga nastaviti pisati sa mnom '
Stranica
1
Stranica
2
Stranica
3
Stranica
4
Stranica
5
Stranica
6