VIJESTI
Hrvatska
Svijet
Stanje nacije
Crna kronika
Zanimljivosti
Kolumne
Mali biznisi
Projekt: Zeleno
Potraga
Rat u Ukrajini
Foto
Promo
Arhiva
SHOW
Miriše na ljubav
Večera za 5 na selu
TV zvijezde
Domaće zvijezde
Strane zvijezde
Exkluziv
PLAY Premium
TV novosti
Vremeplov
Hm...
Foto
Promo
Arhiva
SPORT
Nogomet
Košarka
Rukomet
Boks
Tenis
Zanimljivosti
Ostali sportovi
Video
Foto
Pannonian challenge
Arhiva
Promo
VRIJEME
Novosti
Vremenska prognoza
ŽIVOT
Inspirativne priče
Životinjski kutak
SOS
Zanimljivosti
Kolumne
Foto
Video
Specijali
Promo
Arhiva
KOCKICA
Crtež dana
Crtići
Emisije
Novosti
Voditelji
Serije i filmovi
TV RASPORED
PLAY
USLAST!
Lovac Antonio priprema peku od svinjetine, teletine i veprovine
USLAST!
Lovac Antonio priprema peku od svinjetine, teletine i veprovine
VEČERA ZA 5 NA SELU
Taksist Jurica otkrio: 'Jednom mi je netko rekao da je bivši dečko završio u zatvoru...'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Taksist Jurica otkrio: 'Jednom mi je netko rekao da je bivši dečko završio u zatvoru...'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Kandidati o Jeleni iz 'Večere za 5 na selu'; Priznali da im je postala simpatičnija kad su je upoznali
VEČERA ZA 5 NA SELU
Kandidati o Jeleni iz 'Večere za 5 na selu'; Priznali da im je postala simpatičnija kad su je upoznali
BAŠ LIJEPO!
Marijan iz 'Večere za 5 na selu' otkrio svoju umjetničku stranu: 'Gitaru sviram 40-ak godina. Kao mlađi imali smo bend'
BAŠ LIJEPO!
Marijan iz 'Večere za 5 na selu' otkrio svoju umjetničku stranu: 'Gitaru sviram 40-ak godina. Kao mlađi imali smo bend'
Čestitke!
Pobjednik ličkog tjedna je Slavonac Marijan: 'Meni je Jelenina večera ipak bila bolje od moje'
Čestitke!
Pobjednik ličkog tjedna je Slavonac Marijan: 'Meni je Jelenina večera ipak bila bolje od moje'
Imaš priču? Javi nam se!
Pošalji priču
SRETNO!
Danas kuha Marijan: 'Otkako sam sam, kuham triput tjedno i želim pokazati što znam'
SRETNO!
Danas kuha Marijan: 'Otkako sam sam, kuham triput tjedno i želim pokazati što znam'
NAPETA ZAVRŠNICA U GOSPIĆU
Danas ćemo doznati tko je najbolji od najboljih!
NAPETA ZAVRŠNICA U GOSPIĆU
Danas ćemo doznati tko je najbolji od najboljih!
VEČERA ZA 5 NA SELU
Osim kuhanja, današnji domaćin ima još jednu strast: 'Harmonika je moj prvi izbor'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Osim kuhanja, današnji domaćin ima još jednu strast: 'Harmonika je moj prvi izbor'
VEČERA ZA 5 NA SELU
I treći dan kuhanja na meniju su lički specijaliteti: 'Kandidati mi to neće zamjeriti'
VEČERA ZA 5 NA SELU
I treći dan kuhanja na meniju su lički specijaliteti: 'Kandidati mi to neće zamjeriti'
VIDEO
Ličani objašnjavaju zašto je njihova janjetina najbolja: 'Za razliku od nekih drugih...'
VIDEO
Ličani objašnjavaju zašto je njihova janjetina najbolja: 'Za razliku od nekih drugih...'
Imaš priču? Javi nam se!
Pošalji priču
ISPUNJAVA JE
Ivana iz 'Večere za 5 na selu' velika je vjernica: 'Na hodočašću propješačim 60 kilometara'
ISPUNJAVA JE
Ivana iz 'Večere za 5 na selu' velika je vjernica: 'Na hodočašću propješačim 60 kilometara'
40 BODOVA!
Prva večera u Gospiću i domaćica odmah dobila maksimalan broj bodova: 'Zaista je predstavila cijelu Liku'
40 BODOVA!
Prva večera u Gospiću i domaćica odmah dobila maksimalan broj bodova: 'Zaista je predstavila cijelu Liku'
SRETNA KAKO JE ISPALO
Domaćica Ivana: 'Ne znam tko me prijavio u 'Večeru za 5 na selu', ali zahvalna sam mu'
SRETNA KAKO JE ISPALO
Domaćica Ivana: 'Ne znam tko me prijavio u 'Večeru za 5 na selu', ali zahvalna sam mu'
WOW
VIDEO - Idilična priroda i još bolji ljudi: Pogledajte prve kadrove 'Večere za 5 na selu' iz Like!
WOW
VIDEO - Idilična priroda i još bolji ljudi: Pogledajte prve kadrove 'Večere za 5 na selu' iz Like!
USLAST!
Lički tjedan najbolje je započeti janjetinom!
USLAST!
Lički tjedan najbolje je započeti janjetinom!
Imaš priču? Javi nam se!
Pošalji priču
SRETNO!
Vesela ekipa iz Like pokazat će svoja kulinarska umijeća u 'Večeri za 5 na selu'
SRETNO!
Vesela ekipa iz Like pokazat će svoja kulinarska umijeća u 'Večeri za 5 na selu'
Posavski meni
Poljska salata, lungić u umaku i torta s makom i malinama: Isprobajte Ružičine recepte
Posavski meni
Poljska salata, lungić u umaku i torta s makom i malinama: Isprobajte Ružičine recepte
ČESTITKE!
Ružica nije zabljesnula tako da je Silvio najbolji kuhar amater iz Velike Gorice i okolice
ČESTITKE!
Ružica nije zabljesnula tako da je Silvio najbolji kuhar amater iz Velike Gorice i okolice
BORBA ZA PRVO MJESTO
Domaćica Ružica: 'Lagala bih kad bih rekla da mi nije stalo do pobjede'
BORBA ZA PRVO MJESTO
Domaćica Ružica: 'Lagala bih kad bih rekla da mi nije stalo do pobjede'
U slast
Simpatična Ines je oduševila salatom od hobotnice: Ovo su recepti za njezin morski meni
U slast
Simpatična Ines je oduševila salatom od hobotnice: Ovo su recepti za njezin morski meni
SRETNO!
U završnici tjedna iz Velike Gorice i okolice kuha Ružica, a kandidati kažu: 'Od nje očekujemo jako puno'
SRETNO!
U završnici tjedna iz Velike Gorice i okolice kuha Ružica, a kandidati kažu: 'Od nje očekujemo jako puno'
OSVOJILA 29 BODOVA
Inesina morska priča svidjela se samo jednom gostu pa je domaćica završila na posljednjem mjestu
OSVOJILA 29 BODOVA
Inesina morska priča svidjela se samo jednom gostu pa je domaćica završila na posljednjem mjestu
Mlada u duši
Ines je ponosna na svoj izgled u mladosti: Zaista je bila prava ljepotica, slažete li se?
Mlada u duši
Ines je ponosna na svoj izgled u mladosti: Zaista je bila prava ljepotica, slažete li se?
SRETNO!
Danas kuha Ines: 'Pobjeda mi nije bitna, volim se zabavljati'
SRETNO!
Danas kuha Ines: 'Pobjeda mi nije bitna, volim se zabavljati'
'Sirove slasti'
Silvio otkrio tajne sastojke svoje baklave: Vjeran je istom receptu na koji je jako ponosan
'Sirove slasti'
Silvio otkrio tajne sastojke svoje baklave: Vjeran je istom receptu na koji je jako ponosan
MORSKI GENI
U Donjem Dragonošcu domaćica Ines pripremit će riblji meni!
MORSKI GENI
U Donjem Dragonošcu domaćica Ines pripremit će riblji meni!
Stvarno ih je iznenadio
Domaćin Silvio imao je prilično neobičan završetak večere: 'Iznenađenje je...'
Stvarno ih je iznenadio
Domaćin Silvio imao je prilično neobičan završetak večere: 'Iznenađenje je...'
Nema šale
Ines zapovijedila Jadranki da priča na Silvijevoj večeri, ona obećala: 'Danas ću zapjevati!'
Nema šale
Ines zapovijedila Jadranki da priča na Silvijevoj večeri, ona obećala: 'Danas ću zapjevati!'
SRETNO!
Današnji je domaćin Silvio, a gosti jedva čekaju probati njegove delicije: 'Rekao je da to nikad nismo jeli!
SRETNO!
Današnji je domaćin Silvio, a gosti jedva čekaju probati njegove delicije: 'Rekao je da to nikad nismo jeli!
Kuha Silvio
'Večera za 5 na selu' - sutra u 20:10 na RTL-u!
Kuha Silvio
Kuha Jadranka
Kuha Jadranka
Došli se natjecati
Goran kaže da mu pobjeda nije važna, suparnici iskreni: 'Lagala bih kad bih rekla da mi nije nagrada bitna'
Došli se natjecati
Goran kaže da mu pobjeda nije važna, suparnici iskreni: 'Lagala bih kad bih rekla da mi nije nagrada bitna'
OTKRIO U EMISIJI
Filip iz 'Večere za 5 na selu' unuk je počasnog konzula: 'Dugo vremena je bio konzul Ukrajine'
OTKRIO U EMISIJI
Filip iz 'Večere za 5 na selu' unuk je počasnog konzula: 'Dugo vremena je bio konzul Ukrajine'
SVAKA ČAST
Dirnuta pobjednica Marina: 'Dolazim vam opet u 'Večeru za 5 na selu', čekajte me!'
SVAKA ČAST
Dirnuta pobjednica Marina: 'Dolazim vam opet u 'Večeru za 5 na selu', čekajte me!'
POBIJEDILA JE TRADICIJA
Sve su ovotjedne večere bile odlične, no Marinina je za jedan bod ipak bila najbolja: 'Ovo je za Bukovicu, Kotare, Slavoniju i Zadar!'
POBIJEDILA JE TRADICIJA
Sve su ovotjedne večere bile odlične, no Marinina je za jedan bod ipak bila najbolja: 'Ovo je za Bukovicu, Kotare, Slavoniju i Zadar!'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Filip ima prijateljicu Ukrajinku koja mu je donijela tradicionalne namirnice: 'Ovo je Oksana!'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Filip ima prijateljicu Ukrajinku koja mu je donijela tradicionalne namirnice: 'Ovo je Oksana!'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Koja je razlika između Slavonaca i Dalmatinaca? 'Ljudi su temperamentniji i opušteniji'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Koja je razlika između Slavonaca i Dalmatinaca? 'Ljudi su temperamentniji i opušteniji'
NADA SE POBJEDI
Domaćin Filip: ''Odrastao sam uz 'Večeru za 5' i uvijek mi je bila želja da sudjelujem u toj emisiji''
NADA SE POBJEDI
Domaćin Filip: ''Odrastao sam uz 'Večeru za 5' i uvijek mi je bila želja da sudjelujem u toj emisiji''
Silvijana bi nekog Norvežanina
Silvijana bi nekog Norvežanina
VEČERA ZA 5 NA SELU
Kakvu vezu bi Silivijana? 'Da nađem Norvežanina, dobrostojećeg pred smrt, oni imaju sjajne mirovine'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Kakvu vezu bi Silivijana? 'Da nađem Norvežanina, dobrostojećeg pred smrt, oni imaju sjajne mirovine'
VEČERA ZA 5 NA SELU
VIDEO - Atmosfera za 10! Prijatelj Mladena Grdovića pokazao kako se pravi fešta
VEČERA ZA 5 NA SELU
VIDEO - Atmosfera za 10! Prijatelj Mladena Grdovića pokazao kako se pravi fešta
U SLAST
'El Clasico' jelovnik koji će oduševiti sve goste: Probajte Marijeve recepte za teletinu ispod peke i krempite!
U SLAST
'El Clasico' jelovnik koji će oduševiti sve goste: Probajte Marijeve recepte za teletinu ispod peke i krempite!
SRETNO!
U završnici zadarskog tjedna kuha Slavonac Filip: 'Moja večera bit će spoj Dalmacije, Slavonije i Ukrajine!'
SRETNO!
U završnici zadarskog tjedna kuha Slavonac Filip: 'Moja večera bit će spoj Dalmacije, Slavonije i Ukrajine!'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Mario briljirao večerom, a oduševio i posebnim jelom za vegetarijanku: 'Bilo je fenomenalno!'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Mario briljirao večerom, a oduševio i posebnim jelom za vegetarijanku: 'Bilo je fenomenalno!'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Mario je dugogodišnji profesionalni vojnik: 'Bio sam u Afganistanu u tri mirovne misije'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Mario je dugogodišnji profesionalni vojnik: 'Bio sam u Afganistanu u tri mirovne misije'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Mario je veliki prijatelj Mladena Grdovića: 'Kad imamo vremena onda se nađemo u mojoj konobi koja je dobila ime po njemu'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Mario je veliki prijatelj Mladena Grdovića: 'Kad imamo vremena onda se nađemo u mojoj konobi koja je dobila ime po njemu'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Kakvo krasno iznenađenje je Marina pripremila! Stigli Vukšićki bećari
VEČERA ZA 5 NA SELU
Kakvo krasno iznenađenje je Marina pripremila! Stigli Vukšićki bećari
VEČERA ZA 5 NA SELU
Svaka čast! Domaćica Marina dočekala goste u tradicionalnoj nošnji!
VEČERA ZA 5 NA SELU
Svaka čast! Domaćica Marina dočekala goste u tradicionalnoj nošnji!
U SLAST
Od bukovačkog afrodizijaka do bukovačke hobotnice: Probajte Marinine recepte!
U SLAST
Od bukovačkog afrodizijaka do bukovačke hobotnice: Probajte Marinine recepte!
Silvijana misli da cure hoće seksualnu edukaciju
Silvijana misli da cure hoće seksualnu edukaciju
Stranica
1
Stranica
2
Stranica
3
Stranica
4
Stranica
5