Hrvatska
Svijet
Crna kronika
Sport
Vrijeme
SHOW
Vrijeme je za rukomet
Brak na prvu
Život na vagi
Večera za 5 na selu
Domaće zvijezde
Strane zvijezde
PLAY Premium
Foto
Show videa
Promo
Arhiva
TV katalog
TV ZVIJEZDE
TV NOVOSTI
PLAY
TV RASPORED
#
Večera za 5 na selu
iskrena i vesela ekipa
Marin desertom i predjelom oduševio goste, no Danijela je bila brutalno iskrena: 'Tuna je suha, fali mi umaka'
iskrena i vesela ekipa
Marin desertom i predjelom oduševio goste, no Danijela je bila brutalno iskrena: 'Tuna je suha, fali mi umaka'
KANDIDAT 'VEČERE ZA 5 NA SELU'
Makaranin Marin tijekom pandemije zatvorio je svoj restoran: 'Danas je isplativije raditi za drugoga'
Makaranin Marin tijekom pandemije zatvorio je svoj restoran: 'Danas je isplativije raditi za drugoga'
večera za 5 na selu
Marin se u Makarsku doselio zbog ljubavi: 'Prijavio sam se jer me supruga nagovorila'
večera za 5 na selu
Marin se u Makarsku doselio zbog ljubavi: 'Prijavio sam se jer me supruga nagovorila'
kreativni jelovnik!
Makarski tjedan 'Večere za 5 na selu' otvara simpatični Marin! Marela bi iz popisa namirnica izbacila samo kozji sir
kreativni jelovnik!
Makarski tjedan 'Večere za 5 na selu' otvara simpatični Marin! Marela bi iz popisa namirnica izbacila samo kozji sir
Imaš priču? Javi nam se!
Pošalji priču
Večera za 5 na selu
Sljedeći tjedan u 'Večeri za 5 na selu' kuha se u Makarskoj! Gledatelje očekuju životopisni kandidati i fina spiza
Večera za 5 na selu
Sljedeći tjedan u 'Večeri za 5 na selu' kuha se u Makarskoj! Gledatelje očekuju životopisni kandidati i fina spiza
RECEPT
Žrnovski makaruni s morskim plodovima oduševili su goste domaćice Keti: Evo kako ih pripremiti
RECEPT
Žrnovski makaruni s morskim plodovima oduševili su goste domaćice Keti: Evo kako ih pripremiti
upoznajte nove kandidate!
Povratnica iz Njemačke vratila se u Makarsku te sada stiže u 'Večeru za 5 na selu'!
upoznajte nove kandidate!
Povratnica iz Njemačke vratila se u Makarsku te sada stiže u 'Večeru za 5 na selu'!
KATIJIN SPECIJALITET
Recept za dubrovačku tortu iz 16. stoljeća: Nekoliko sastojaka, bez brašna, a slasna
KATIJIN SPECIJALITET
Recept za dubrovačku tortu iz 16. stoljeća: Nekoliko sastojaka, bez brašna, a slasna
ZA RTL.HR
Keti o 'Večeri za 5 na selu', bolesti i planovima s jednom od kandidatkinja: 'Katija i ja nešto spremamo'
ZA RTL.HR
Keti o 'Večeri za 5 na selu', bolesti i planovima s jednom od kandidatkinja: 'Katija i ja nešto spremamo'
Imaš priču? Javi nam se!
Pošalji priču
SLAVILO SE
Party za kraj! Kandidati dubrovačkog tjedna čagali na posljednjoj večeri: Pogledajte atmosferu
SLAVILO SE
Party za kraj! Kandidati dubrovačkog tjedna čagali na posljednjoj večeri: Pogledajte atmosferu
VEČERA ZA 5 NA SELU
Nema do bakine kuhinje, slažete li se? Marko na setu 'Večere za 5 na selu' ugostio svoju miljenicu
VEČERA ZA 5 NA SELU
Nema do bakine kuhinje, slažete li se? Marko na setu 'Večere za 5 na selu' ugostio svoju miljenicu
DONIJELA NAMIRNICE
DONIJELA NAMIRNICE
PLEMENITA GESTA
Svaka čast! Pobjednica Katija odlučila svoju nagradu dati u humanitarne svrhe
PLEMENITA GESTA
Svaka čast! Pobjednica Katija odlučila svoju nagradu dati u humanitarne svrhe
VEČERA ZA 5 NA SELU
Kandidati misle da Marko kalkulira: 'Riba sam u podznaku i zato imam taj osjećaj'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Kandidati misle da Marko kalkulira: 'Riba sam u podznaku i zato imam taj osjećaj'
Imaš priču? Javi nam se!
Pošalji priču
SLAŽETE LI SE?
SLAŽETE LI SE?
SRETNO!
Danas kuha Marko: 'Avanturist sam pa sam želio okušati u 'Večeri za 5 na selu''
SRETNO!
Danas kuha Marko: 'Avanturist sam pa sam želio okušati u 'Večeri za 5 na selu''
U VEČERI ZA 5 NA SELU
Mala škola dubrovačkih riječi by Katija: Znate li što su mjendule, muka i ričeta?
U VEČERI ZA 5 NA SELU
Mala škola dubrovačkih riječi by Katija: Znate li što su mjendule, muka i ričeta?
USLAST!
Za završnicu natjecanja Marko priprema modernu večeru, a glavna namirnica bit će tuna
USLAST!
Za završnicu natjecanja Marko priprema modernu večeru, a glavna namirnica bit će tuna
SVJETIONIČARSKA OBITELJ
Katija je odrasla na svjetioniku: 'Majka nas je kao male primila u naručje i pošla k tati na lanternu'
SVJETIONIČARSKA OBITELJ
Katija je odrasla na svjetioniku: 'Majka nas je kao male primila u naručje i pošla k tati na lanternu'
Imaš priču? Javi nam se!
Pošalji priču
večera za 5 na selu
Katija i Semra izjednačene! Dubrovačka torta iz 16. stoljeća izazvala raznolike komentare, a Dubravko iznenadio sve
večera za 5 na selu
Katija i Semra izjednačene! Dubrovačka torta iz 16. stoljeća izazvala raznolike komentare, a Dubravko iznenadio sve
BOC, BOC
Semra tijekom večere bocnula Dubravka: Jeste li vi onaj koji postupa 'sa svima lijepo, a ni s kim iskreno'?
BOC, BOC
Semra tijekom večere bocnula Dubravka: Jeste li vi onaj koji postupa 'sa svima lijepo, a ni s kim iskreno'?
VEČERA ZA 5 NA SELU
VEČERA ZA 5 NA SELU
hoće li zadiviti protukandidate?
Svestrana dama! Katija otkrila: 'Jednom tjedno imam emisiju, imam svoj salon, bavimo se maslinarstvom...'
hoće li zadiviti protukandidate?
Svestrana dama! Katija otkrila: 'Jednom tjedno imam emisiju, imam svoj salon, bavimo se maslinarstvom...'
Večera za 5 na selu
Semra progovorila o suprugu: 'Nisam ga ukrotila kao dubrovačkog galebara...'
Večera za 5 na selu
Semra progovorila o suprugu: 'Nisam ga ukrotila kao dubrovačkog galebara...'
Imaš priču? Javi nam se!
Pošalji priču
hoće li povesti?
Katija predstavila tradicionalne namirnice, no nisu sve oduševile: 'Mislim da je stvarno forsiramo'
hoće li povesti?
Katija predstavila tradicionalne namirnice, no nisu sve oduševile: 'Mislim da je stvarno forsiramo'
Večera za 5 na selu
Dubravko iznenadio goste: 'Spavao sam s više od tisuću žena, moguće da imam puno potomaka po zemaljskoj kugli'
Večera za 5 na selu
Dubravko iznenadio goste: 'Spavao sam s više od tisuću žena, moguće da imam puno potomaka po zemaljskoj kugli'
SEMRA ZASAD VODI
Morski specijaliteti na bosanski način oduševili goste: 'Spravila je jastoga kao prava Dalmatinka!'
SEMRA ZASAD VODI
Morski specijaliteti na bosanski način oduševili goste: 'Spravila je jastoga kao prava Dalmatinka!'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Progovorila o obitelji i životu u Zenici: Semra se pred kamerama rasplakala, suze nije krila
VEČERA ZA 5 NA SELU
Progovorila o obitelji i životu u Zenici: Semra se pred kamerama rasplakala, suze nije krila
RAJ NA ZEMLJI
Domaćica Semra: 'Na Šipan sam došla raditi, a ostala sam zbog ljubavi'
RAJ NA ZEMLJI
Domaćica Semra: 'Na Šipan sam došla raditi, a ostala sam zbog ljubavi'
'VEČERA ZA 5 NA SELU'
Dubravko zgrožen Ketinim desertom, cijelog ga pojeo pa prokomentirao: 'Desert je bio - katastrofa'
'VEČERA ZA 5 NA SELU'
Dubravko zgrožen Ketinim desertom, cijelog ga pojeo pa prokomentirao: 'Desert je bio - katastrofa'
'VEČERA ZA 5 NA SELU'
Keti progovorila o dijagnozi: 'Kada sam saznala za bolest, bilo mi je jako teško, nisam to željela prihvatiti'
'VEČERA ZA 5 NA SELU'
Keti progovorila o dijagnozi: 'Kada sam saznala za bolest, bilo mi je jako teško, nisam to željela prihvatiti'
'VEČERA ZA 5 NA SELU'
Keti otkrila kako se osjećala kada su joj dijagnosticirali multipla sklerozu
'VEČERA ZA 5 NA SELU'
Keti otkrila kako se osjećala kada su joj dijagnosticirali multipla sklerozu
SRETNO!
Morska večera kod Semre na Šipanu, a neki gosti priželjkuju bosansku kuhinju
SRETNO!
Morska večera kod Semre na Šipanu, a neki gosti priželjkuju bosansku kuhinju
podrška prijateljici
Sjećate se nje? Kandidatkinja iz legendarnog dubrovačkog tjedna podržala Keti
podrška prijateljici
Sjećate se nje? Kandidatkinja iz legendarnog dubrovačkog tjedna podržala Keti
dubrovački tjedan!
Keti prešla u ovotjedno vodstvo, no bilo je zamjerki: 'Glavno jelo je bilo radničko, desert katastrofa'
dubrovački tjedan!
Keti prešla u ovotjedno vodstvo, no bilo je zamjerki: 'Glavno jelo je bilo radničko, desert katastrofa'
SJEĆATE LI JE SE?
Keti iz 'Života na vagi' sjajno kuha: 'Imam dvadesetak kilograma manje, a iskustvo je bilo - ludo'
SJEĆATE LI JE SE?
Keti iz 'Života na vagi' sjajno kuha: 'Imam dvadesetak kilograma manje, a iskustvo je bilo - ludo'
bila i u 'Životu na vagi'
Domaćica Keti: 'Prije nego što sam dobila multiplu sklerozu, bila sam skoro jednako zabavna kao danas'
bila i u 'Životu na vagi'
Domaćica Keti: 'Prije nego što sam dobila multiplu sklerozu, bila sam skoro jednako zabavna kao danas'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Dubravko je htio glumiti u filmovima za odrasle: 'Možda sam to trebao biti'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Dubravko je htio glumiti u filmovima za odrasle: 'Možda sam to trebao biti'
'VEČERA ZA 5 NA SELU'
Dubravko otkrio čime bi se bavio kada ne bi bio glazbenik
'VEČERA ZA 5 NA SELU'
Dubravko otkrio čime bi se bavio kada ne bi bio glazbenik
hoće li nadmašiti dubravka?
Keti kombinacijom namirnica izazvala oprečne reakcije: 'Zelenu salatu ne bih komentirala jer nisam zec'
hoće li nadmašiti dubravka?
Keti kombinacijom namirnica izazvala oprečne reakcije: 'Zelenu salatu ne bih komentirala jer nisam zec'
'VEČERA ZA 5 NA SELU'
Je li domaćin pretjerao? 'Nastojala sam to presjeći tako da ta agonija prođe'
'VEČERA ZA 5 NA SELU'
Je li domaćin pretjerao? 'Nastojala sam to presjeći tako da ta agonija prođe'
VEČER PUNA SMIJEHA
Četiri osmice za gospara - atmosfera je bila odlična, no jela nisu oduševila goste
VEČER PUNA SMIJEHA
Četiri osmice za gospara - atmosfera je bila odlična, no jela nisu oduševila goste
Večera za 5 na selu
Simpatični Dubravko progovorio o bivšim suprugama
Večera za 5 na selu
Simpatični Dubravko progovorio o bivšim suprugama
VEČERA ZA 5 NA SELU
SLAB NA STRANKINJE! Dubravko je ljubio bogatu Ruskinju, a zbog ljubavi se preselio u Švedsku
VEČERA ZA 5 NA SELU
SLAB NA STRANKINJE! Dubravko je ljubio bogatu Ruskinju, a zbog ljubavi se preselio u Švedsku
NEZABORAVNO ISKUSTVO
Domaćin Dubravko: 'Zbog prijašnje ekipe iz Dubrovnika prijavio sam se u 'Večeru za 5 na selu'
NEZABORAVNO ISKUSTVO
Domaćin Dubravko: 'Zbog prijašnje ekipe iz Dubrovnika prijavio sam se u 'Večeru za 5 na selu'
SRETNO!
Dubrovački tjedan otvara Dubravko koji priprema teletinu: 'Naravno da očekujem pobjedu!'
SRETNO!
Dubrovački tjedan otvara Dubravko koji priprema teletinu: 'Naravno da očekujem pobjedu!'
NOVA SEZONA OD 30. SIJEČNJA
Dubrovački tjedan 'Večere za 5 na selu' gledateljima je bio možda i najdraži dosad: Sjećate li se kandidata?
NOVA SEZONA OD 30. SIJEČNJA
Dubrovački tjedan 'Večere za 5 na selu' gledateljima je bio možda i najdraži dosad: Sjećate li se kandidata?
SAMO NA RTL-u
Od ponedjeljka će večeri na RTL-u izgledati drugačije: Upustite se u vrijeme dobrih vibracija
SAMO NA RTL-u
Od ponedjeljka će večeri na RTL-u izgledati drugačije: Upustite se u vrijeme dobrih vibracija
nove epizode od 30. siječnja na RTL-u!
Najpoznatiji 'galebar' i zvijezda 'Života na vagi': Upoznajte dubrovačke kandidate koji stižu u 'Večeru za 5 na selu'!
nove epizode od 30. siječnja na RTL-u!
Najpoznatiji 'galebar' i zvijezda 'Života na vagi': Upoznajte dubrovačke kandidate koji stižu u 'Večeru za 5 na selu'!
Večera Za 5 Na Selu | Stranica
1
2
3
4
5
6