Hrvatska
Svijet
Crna kronika
Sport
Vrijeme
SHOW
Vrijeme je za rukomet
Brak na prvu
Život na vagi
Večera za 5 na selu
Domaće zvijezde
Strane zvijezde
PLAY Premium
Foto
Show videa
Promo
Arhiva
TV katalog
TV ZVIJEZDE
TV NOVOSTI
PLAY
TV RASPORED
#
Večera za 5 na selu
MAMA VEĆ KUHALA U 'VEČERI'
Ivanu majka nagovorila na prijavu: 'Mama kaže da mi sve ispada oduvijek i da sam rođena s dvije lijeve ruke'
MAMA VEĆ KUHALA U 'VEČERI'
Ivanu majka nagovorila na prijavu: 'Mama kaže da mi sve ispada oduvijek i da sam rođena s dvije lijeve ruke'
PRIČA KAO ŠPANJOLKA
Čak osam i pol godina Ivana je provela u Španjolskoj: Živjela je u šest gradova i bavila se nečim neprocjenjivim
PRIČA KAO ŠPANJOLKA
Čak osam i pol godina Ivana je provela u Španjolskoj: Živjela je u šest gradova i bavila se nečim neprocjenjivim
SRETNO!
Danas kuha Ivana: 'Mama me prijavila u emisiju jer je ona već bila'
SRETNO!
Danas kuha Ivana: 'Mama me prijavila u emisiju jer je ona već bila'
MAŠTA RADI SVAŠTA
Natalija otkrila kakve veze imaju kolač i Karpati: 'Poput snijega na planini'
MAŠTA RADI SVAŠTA
Natalija otkrila kakve veze imaju kolač i Karpati: 'Poput snijega na planini'
RAVNOPRAVNOST SPOLOVA
Natalija je prava šefica: 'Ovo ćemo ostaviti suprugu da opere poslije'
RAVNOPRAVNOST SPOLOVA
Natalija je prava šefica: 'Ovo ćemo ostaviti suprugu da opere poslije'
Imaš priču? Javi nam se!
Pošalji priču
VATROGASCI U NISKOM STARTU
Izbila gotovo dva požara u Natalijinoj kuhinji, ali ona se ne brine: 'Volim kad oko mene sve gori i dimi se'
VATROGASCI U NISKOM STARTU
Izbila gotovo dva požara u Natalijinoj kuhinji, ali ona se ne brine: 'Volim kad oko mene sve gori i dimi se'
USLAST!
Gosti očekuju ukusnu večeru: 'Bit će bolje nego kod Natalije!'
USLAST!
Gosti očekuju ukusnu večeru: 'Bit će bolje nego kod Natalije!'
Natalija iz 'Večere za 5 na selu'
Natalija postala majka u tinejdžerskim danima pa sinu poručila: 'Nemoj biti na mamu'
Natalija iz 'Večere za 5 na selu'
Natalija postala majka u tinejdžerskim danima pa sinu poručila: 'Nemoj biti na mamu'
35 BODOVA
Desert Rajifovo veselje nije baš razveselilo goste
35 BODOVA
Desert Rajifovo veselje nije baš razveselilo goste
ANKETA
'Blažen među ženama': Jeste li izbrojali koliko je puta Natalija jedinog muškog gosta nazvala šećerom?
ANKETA
'Blažen među ženama': Jeste li izbrojali koliko je puta Natalija jedinog muškog gosta nazvala šećerom?
Imaš priču? Javi nam se!
Pošalji priču
ISPUNJAVA JE POSAO
Evo zašto konobarica Natalija ne radi u struci: 'Cijeli život prođe u kuhinji i ništa ne vidiš'
ISPUNJAVA JE POSAO
Evo zašto konobarica Natalija ne radi u struci: 'Cijeli život prođe u kuhinji i ništa ne vidiš'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Kuharica Natalija više voli konobarenje od kuhanja
VEČERA ZA 5 NA SELU
Kuharica Natalija više voli konobarenje od kuhanja
SAMOBOR I OKOLICA
Hoće li 'vatrena' nezgoda u kuhinji Nataliju stajati dobrih ocjena?
SAMOBOR I OKOLICA
Hoće li 'vatrena' nezgoda u kuhinji Nataliju stajati dobrih ocjena?
Upoznajte kandidate iz Samobora i okolice – najbolji odlazi kući s 1000 eura
Upoznajte kandidate iz Samobora i okolice – najbolji odlazi kući s 1000 eura
TREBA PAZITI
Antonela odjenula zanimljiv odjevni predmet s porukom
TREBA PAZITI
Antonela odjenula zanimljiv odjevni predmet s porukom
Imaš priču? Javi nam se!
Pošalji priču
UGODNO IZNENAĐENJE
Petra na saksofonu oduševila goste: 'Ovo je naša pjesma'
UGODNO IZNENAĐENJE
Petra na saksofonu oduševila goste: 'Ovo je naša pjesma'
'Večera za 5 na selu'
Kušajte fenomenalne recepte simpatične Petre: Kreativna Goranka napravila je prave gastro bombe
'Večera za 5 na selu'
Kušajte fenomenalne recepte simpatične Petre: Kreativna Goranka napravila je prave gastro bombe
TKO HOĆE, NAĐE NAČIN
Konoba je Ivici zapravo bila politički stožer: 'Jako su ga cijenili te slovi kao jedan od najboljih gradonačelnika'
TKO HOĆE, NAĐE NAČIN
Konoba je Ivici zapravo bila politički stožer: 'Jako su ga cijenili te slovi kao jedan od najboljih gradonačelnika'
POBJEDNIK MEĐU GORANIMA
Matija Žagar za RTL.hr: 'Mislio sam da će Petra pobijediti i stvarno sam se iznenadio'
POBJEDNIK MEĐU GORANIMA
Matija Žagar za RTL.hr: 'Mislio sam da će Petra pobijediti i stvarno sam se iznenadio'
ČESTITKE!
Matija je pobjednik goranskog tjedna: 'Baš mi je drago, počastit ću i ekipu!'
ČESTITKE!
Matija je pobjednik goranskog tjedna: 'Baš mi je drago, počastit ću i ekipu!'
Imaš priču? Javi nam se!
Pošalji priču
KUHANJE I POLITIKA
Kako je najstariji ovotjedni kandidat postao prvi čovjek Delnica: 'Ako pobijedim Ivicu, kandidirat ću se za gradonačelnika'
KUHANJE I POLITIKA
Kako je najstariji ovotjedni kandidat postao prvi čovjek Delnica: 'Ako pobijedim Ivicu, kandidirat ću se za gradonačelnika'
PRAVI LOKALPATRIOT
Bivši gradonačelnik izrađuje skulpture za Delničku adventsku bajku: '90 posto skulptura u selu su moje, ali nisam akademski kipar'
PRAVI LOKALPATRIOT
Bivši gradonačelnik izrađuje skulpture za Delničku adventsku bajku: '90 posto skulptura u selu su moje, ali nisam akademski kipar'
DOBAR STAV
Domaćin Ivica: 'Nisam u mirovini, ja sam u penziji zato što ja ne mirujem!'
DOBAR STAV
Domaćin Ivica: 'Nisam u mirovini, ja sam u penziji zato što ja ne mirujem!'
PRIRODNO BOGATSTVO
Svojim je gostima Matija ubacio tajni sastojak u predjelo: Riječnu ribu je spojio s ljutikom i nečim nespojivim
PRIRODNO BOGATSTVO
Svojim je gostima Matija ubacio tajni sastojak u predjelo: Riječnu ribu je spojio s ljutikom i nečim nespojivim
POMNO SE PLANIRA?
Bude se sumnje kod Matije: 'Neću imenovati nikoga, ali mislim da kalkuliraju'
POMNO SE PLANIRA?
Bude se sumnje kod Matije: 'Neću imenovati nikoga, ali mislim da kalkuliraju'
Imaš priču? Javi nam se!
Pošalji priču
SRETNO!
Gosti puno očekuju od Ivičine večere: 'Mora biti bolje nego u hotelu'
SRETNO!
Gosti puno očekuju od Ivičine večere: 'Mora biti bolje nego u hotelu'
NIJE MOGAO HODATI
Na cesti je traktorist Matiji oduzeo prednost: Slomio je desnu i lijevu ruku, ali i nogu koju mu drži metalna šipka
NIJE MOGAO HODATI
Na cesti je traktorist Matiji oduzeo prednost: Slomio je desnu i lijevu ruku, ali i nogu koju mu drži metalna šipka
BRAVO!
Pašteta od dimljene pastrve i tri inćuna Matiju stavila na prvo mjesto
BRAVO!
Pašteta od dimljene pastrve i tri inćuna Matiju stavila na prvo mjesto
DOMAĆIN JE PAŽLJIV
Na početku je tjedna otkrila kako ne voli vrganje koje je ipak pojela: Matija je Antoneli pripremio poseban umak
DOMAĆIN JE PAŽLJIV
Na početku je tjedna otkrila kako ne voli vrganje koje je ipak pojela: Matija je Antoneli pripremio poseban umak
DJED VIČE IZ ŠUME
S puškom u ruci Matija se zaputio u šumu: 'Deda, di si? Je l' te napao vuk?'
DJED VIČE IZ ŠUME
S puškom u ruci Matija se zaputio u šumu: 'Deda, di si? Je l' te napao vuk?'
GORSKI KOTAR
Matija boća s bakom i djedom, a obožava kuhati
GORSKI KOTAR
Matija boća s bakom i djedom, a obožava kuhati
NASMIJAO OBJAŠNJENJEM
Kakve veze imaju najhladnije godišnje doba i Tomislavovo kuhanje? 'Probao sam iz zabave pa...'
NASMIJAO OBJAŠNJENJEM
Kakve veze imaju najhladnije godišnje doba i Tomislavovo kuhanje? 'Probao sam iz zabave pa...'
ZLATA VRIJEDNE UPUTE
Tomislav otkrio preferira li 'muška jela ili emulzije': Pohvalio se svojim načinom pripreme peke
ZLATA VRIJEDNE UPUTE
Tomislav otkrio preferira li 'muška jela ili emulzije': Pohvalio se svojim načinom pripreme peke
VEČERAS U 20.15
Hoće li crveno vino presuditi ocjenama Matijine večere?
VEČERAS U 20.15
Hoće li crveno vino presuditi ocjenama Matijine večere?
SVESTRAN I PODUZETAN
Tomislav o svom mini poslovnom carstvu: 'Sve u životu mi je bilo napeto, pa mi je to već postalo normalno'
SVESTRAN I PODUZETAN
Tomislav o svom mini poslovnom carstvu: 'Sve u životu mi je bilo napeto, pa mi je to već postalo normalno'
ANKETA
Pogledajte genijalnu Tomislavovu reakciju na spomen šeflje: 'Mislim da si bolji poduzetnik nego kuhar'
ANKETA
Pogledajte genijalnu Tomislavovu reakciju na spomen šeflje: 'Mislim da si bolji poduzetnik nego kuhar'
OSVOJIO 34 BODA
Širok spektar ocjena - od sedmice do desetke: 'Večera je bila nijansu lošija od prethodnih'
OSVOJIO 34 BODA
Širok spektar ocjena - od sedmice do desetke: 'Večera je bila nijansu lošija od prethodnih'
NEOBIČAN DOČEK
Iznenađenje kojem se gosti ni u snu nisu nadali! Pogledajte što je Tomislav pripremio za svoje goste
NEOBIČAN DOČEK
Iznenađenje kojem se gosti ni u snu nisu nadali! Pogledajte što je Tomislav pripremio za svoje goste
'NAJBOLJI, SAMO ZA NJEGA'
'Zvrkasti' Tomislav gotovo ostao bez vrlo važnog sastojka za glavno jelo: 'Sve ti treba nacrtati'
'NAJBOLJI, SAMO ZA NJEGA'
'Zvrkasti' Tomislav gotovo ostao bez vrlo važnog sastojka za glavno jelo: 'Sve ti treba nacrtati'
TREĆI DAN DRUŽENJA
Danas kuha Tomislav: 'Kod mene će sigurno dobra zabava!'
TREĆI DAN DRUŽENJA
Danas kuha Tomislav: 'Kod mene će sigurno dobra zabava!'
BIT ĆE VESELO
Antoneline pijane kocke trijeznimo popularnim napitkom: 'Stavit ćemo ga malo više pa možda atmosfera bude bolja'
BIT ĆE VESELO
Antoneline pijane kocke trijeznimo popularnim napitkom: 'Stavit ćemo ga malo više pa možda atmosfera bude bolja'
DAVNE RAZMIRICE
Domaćica Antonela progovorila o odnosu s Tomislavom: 'Nešto smo se porječkali pa nismo dobri'
DAVNE RAZMIRICE
Domaćica Antonela progovorila o odnosu s Tomislavom: 'Nešto smo se porječkali pa nismo dobri'
UMALO DOŠLO DO KAOSA
'Ajoooj! Bome se dig'o!': Antoneli se kvasac gotovo prelio pa u žurbi skoro uništila i kućanski aparat
UMALO DOŠLO DO KAOSA
'Ajoooj! Bome se dig'o!': Antoneli se kvasac gotovo prelio pa u žurbi skoro uništila i kućanski aparat
SRETNO!
Večerašnji domaćin igra na sigurno: 'Najviše volim peke i roštilj'
SRETNO!
Večerašnji domaćin igra na sigurno: 'Najviše volim peke i roštilj'
LOVA DO KROVA
Osim primarnog posla, Antonela pronašla dodatni izvor zarade: 'Kada vidim koliko dobijemo i koliko nam se isplati...'
LOVA DO KROVA
Osim primarnog posla, Antonela pronašla dodatni izvor zarade: 'Kada vidim koliko dobijemo i koliko nam se isplati...'
38 bodova
Goranski nadjev nije se pokazao kao najbolji izbor za predjelo
38 bodova
Goranski nadjev nije se pokazao kao najbolji izbor za predjelo
PEČE ZANAT
Pomoćni kuhar bi uskoro mogao zamijeniti Antonelu u kuhinji: 'Možda da neki touch koji će nas sve skupa iznenaditi'
PEČE ZANAT
Pomoćni kuhar bi uskoro mogao zamijeniti Antonelu u kuhinji: 'Možda da neki touch koji će nas sve skupa iznenaditi'
STARI NAZIV
Znate li kako se kaže nadjev u Gorskom kotaru? Zvuči poput organa: 'Ajme, što ću sad ispast glupa'
STARI NAZIV
Znate li kako se kaže nadjev u Gorskom kotaru? Zvuči poput organa: 'Ajme, što ću sad ispast glupa'
GORSKI KOTAR
Antonela zna popraviti sama automobil, a u slobodno vrijeme ide i u ribolov
GORSKI KOTAR
Antonela zna popraviti sama automobil, a u slobodno vrijeme ide i u ribolov
VELIKA PODRŠKA
Kada se suprug, majka i svekrva udruže: Petra se slatko nasmijala na spomen njoj bliske osobe
VELIKA PODRŠKA
Kada se suprug, majka i svekrva udruže: Petra se slatko nasmijala na spomen njoj bliske osobe
,
Večera Za 5 Na Selu | Stranica
4
5
6
7
8