VIJESTI
Hrvatska
Svijet
Stanje nacije
Crna kronika
Zanimljivosti
Kolumne
Mali biznisi
Projekt: Zeleno
Potraga
Rat u Ukrajini
Foto
Promo
Arhiva
SHOW
Miriše na ljubav
Večera za pet na selu - Digitalna kuharica
TV zvijezde
Domaće zvijezde
Strane zvijezde
Exkluziv
PLAY Premium
TV novosti
Vremeplov
Hm...
Foto
Promo
Arhiva
SPORT
Nogomet
Košarka
Rukomet
Boks
Tenis
Zanimljivosti
Ostali sportovi
Video
Foto
Pannonian challenge
Arhiva
Promo
VRIJEME
Novosti
Vremenska prognoza
ŽIVOT
Inspirativne priče
Životinjski kutak
SOS
Zanimljivosti
Kolumne
Foto
Video
Specijali
Promo
Arhiva
KOCKICA
Crtež dana
Crtići
Emisije
Novosti
Voditelji
Serije i filmovi
TV RASPORED
PLAY
#
VEČERA ZA 5
VEČERA ZA 5 NA SELU
Pobjednica Sonja: 'Hvala vam svima na ukazanom povjerenju, vidimo se svi na Deriguzu'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Pobjednica Sonja: 'Hvala vam svima na ukazanom povjerenju, vidimo se svi na Deriguzu'
WOW
Lokacija koja oduzima dah: 'Večera za 5 na selu' ide kod Dijane usred Plitvičkih jezera
WOW
Lokacija koja oduzima dah: 'Večera za 5 na selu' ide kod Dijane usred Plitvičkih jezera
Božana o suprugu Tomislavu
Božana o suprugu Tomislavu
VEČERA ZA 5 NA SELU
Božana o suprugu: 'Ima on velikih osobina, podrška je i u dobru i u zlu'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Božana o suprugu: 'Ima on velikih osobina, podrška je i u dobru i u zlu'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Večera iz snova: Imamo Marinkove sjajne recepte!
VEČERA ZA 5 NA SELU
Večera iz snova: Imamo Marinkove sjajne recepte!
Imaš priču? Javi nam se!
Pošalji priču
VEČERA ZA 5 NA SELU
Marinko o supruzi i djeci: 'Formirali smo jedan lijep obiteljski život'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Marinko o supruzi i djeci: 'Formirali smo jedan lijep obiteljski život'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Marinko osvojio maksimalnih 40 bodova, gledatelji nižu hvalospjeve: 'Ličani obaraju rekorde u pozitivi od komentara do ocijena'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Marinko osvojio maksimalnih 40 bodova, gledatelji nižu hvalospjeve: 'Ličani obaraju rekorde u pozitivi od komentara do ocijena'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Pogledajte kako je Marinko sam renovirao svoju 100 godina staru kuću: 'Moram se pohvaliti da sam napravio kuhinju od starih djedovih vrata'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Pogledajte kako je Marinko sam renovirao svoju 100 godina staru kuću: 'Moram se pohvaliti da sam napravio kuhinju od starih djedovih vrata'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Tomislav o roditeljstvu: 'Sin mi ima 14 godina, dečko već momak. Tata ga je dobio jako, jako mlad'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Tomislav o roditeljstvu: 'Sin mi ima 14 godina, dečko već momak. Tata ga je dobio jako, jako mlad'
ČESTITAMO
Gledatelji 'Večere za 5 na selu' oduševljeni: 'Super su! Dođe mi da odselim u Liku'
ČESTITAMO
Gledatelji 'Večere za 5 na selu' oduševljeni: 'Super su! Dođe mi da odselim u Liku'
Imaš priču? Javi nam se!
Pošalji priču
VEČERA ZA 5 NA SELU
Tomislav o supruzi: 'U braku smo šest mjeseci, a Božanu sam htio zaprositi nakon tri dana veze'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Tomislav o supruzi: 'U braku smo šest mjeseci, a Božanu sam htio zaprositi nakon tri dana veze'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Sonja za sve ima priču: 'I tako se to brdo zove Deriguz...'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Sonja za sve ima priču: 'I tako se to brdo zove Deriguz...'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Sonja gostima poklonila nakurnjake: 'Bio je jedan predmet koji je svaka mlada prije šezdesetak godina morala donijeti u miraz...'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Sonja gostima poklonila nakurnjake: 'Bio je jedan predmet koji je svaka mlada prije šezdesetak godina morala donijeti u miraz...'
BRAVO
Gledatelji 'Večere za 5 na selu' oduševljeni Ličanima: 'Mogao bi biti odličan tjedan kao i sa Dubrovčanima'
BRAVO
Gledatelji 'Večere za 5 na selu' oduševljeni Ličanima: 'Mogao bi biti odličan tjedan kao i sa Dubrovčanima'
JEDVA ČEKAMO
'Večera za 5 na selu' ide u Liku: Ovo su novi kandidati!
JEDVA ČEKAMO
'Večera za 5 na selu' ide u Liku: Ovo su novi kandidati!
Imaš priču? Javi nam se!
Pošalji priču
BRAVO
Dubrovačka ekipa 'Večere za 5 na selu' opet kuha: Evo kako i vi možete probati njihove specijalitete!
BRAVO
Dubrovačka ekipa 'Večere za 5 na selu' opet kuha: Evo kako i vi možete probati njihove specijalitete!
ČESTITAMO
Mirko nakon pobjede u 'Večeri za 5 na selu': 'Ne znam što ću s nagradom, nisam očekivao pobjedu'
ČESTITAMO
Mirko nakon pobjede u 'Večeri za 5 na selu': 'Ne znam što ću s nagradom, nisam očekivao pobjedu'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Andreja objasnila: 'Mislim da sam se dobro uklopila, iako oni misle da nisam'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Andreja objasnila: 'Mislim da sam se dobro uklopila, iako oni misle da nisam'
VEČERA ZA 5 NA SELU
VIDEO - Damire i Mirko, tko je Sonja? 'Biserka? Melita? Kako se zove na kraju?'
VEČERA ZA 5 NA SELU
VIDEO - Damire i Mirko, tko je Sonja? 'Biserka? Melita? Kako se zove na kraju?'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Gledatelji smatraju da je Reina večera bila najbolja: 'Andreja je pretjerala s prigovaranjem'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Gledatelji smatraju da je Reina večera bila najbolja: 'Andreja je pretjerala s prigovaranjem'
Imaš priču? Javi nam se!
Pošalji priču
VEČERA ZA 5 NA SELU
Ekipa smatra da se Andreja nije skroz uklopila: 'Ima svoje rituale, a mi smo još mladi i divlji'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Ekipa smatra da se Andreja nije skroz uklopila: 'Ima svoje rituale, a mi smo još mladi i divlji'
SVAKA ČAST
Rea je jedna od 12 najljepših snaša Hrvatske: 'Ja ne znam je li muž Damir to zna, nikad me za to nije pitao'
SVAKA ČAST
Rea je jedna od 12 najljepših snaša Hrvatske: 'Ja ne znam je li muž Damir to zna, nikad me za to nije pitao'
VEČERA ZA 5 NA SELU
ANKETA - Je li i vama važna dimenzija tanjura?
VEČERA ZA 5 NA SELU
ANKETA - Je li i vama važna dimenzija tanjura?
VEČERA ZA 5 NA SELU
Večerić je oduševio svojom večerom: Evo njegovih recepata
VEČERA ZA 5 NA SELU
Večerić je oduševio svojom večerom: Evo njegovih recepata
VEČERA ZA 5 NA SELU
Vatrogasac Mirko o svom hobiju: 'Ljubav prema sličicama rodila se prije tri, četiri godine kad sam dobio album za skupljanje'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Vatrogasac Mirko o svom hobiju: 'Ljubav prema sličicama rodila se prije tri, četiri godine kad sam dobio album za skupljanje'
Imaš priču? Javi nam se!
Pošalji priču
VEČERA ZA 5 NA SELU
Vatrogasac oduševio kandidate i gledatelje: 'Možete se svi sakriti iza Mirka kao osobe i kao kuhara'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Vatrogasac oduševio kandidate i gledatelje: 'Možete se svi sakriti iza Mirka kao osobe i kao kuhara'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Andreja odobrila: 'Super su imena, dobro je to Mirko smislio'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Andreja odobrila: 'Super su imena, dobro je to Mirko smislio'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Andreji se nije svidjela ni dekoracija: 'Moram priznati, razočarala me. Moglo je to i bolje'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Andreji se nije svidjela ni dekoracija: 'Moram priznati, razočarala me. Moglo je to i bolje'
BRAČNI PAR
Damir komentira kako je Rea saznala da ide u 'Večeru za 5 na selu': 'Ja sam nas prijavio oboje tako da nije bilo tu nekog pregovora'
BRAČNI PAR
Damir komentira kako je Rea saznala da ide u 'Večeru za 5 na selu': 'Ja sam nas prijavio oboje tako da nije bilo tu nekog pregovora'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Znate li vi ikog poput Andreje? 'Čokolada mi nije baš preomiljena namirnica, ali može proći nekad'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Znate li vi ikog poput Andreje? 'Čokolada mi nije baš preomiljena namirnica, ali može proći nekad'
VIDEO
Kakvo iznenađenje za kraj! Mali Gruntovčani oduševili u 'Večeri za 5 na selu'
VIDEO
Kakvo iznenađenje za kraj! Mali Gruntovčani oduševili u 'Večeri za 5 na selu'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Andreja je uspjela tradicionalna jela iskombinirati na netipičan način: Evo njezinih recepata!
VEČERA ZA 5 NA SELU
Andreja je uspjela tradicionalna jela iskombinirati na netipičan način: Evo njezinih recepata!
VEČERA ZA 5 NA SELU
Andreja je dala sve od sebe da oduševi večerom: 'Obećavajuća ekipa, gleda se s užitkom kad nema kalkulacija'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Andreja je dala sve od sebe da oduševi večerom: 'Obećavajuća ekipa, gleda se s užitkom kad nema kalkulacija'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Andreja ispričala kako je pronašla ljubav života: 'Supruga sam upoznala u zboru, glazba nas je spojila'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Andreja ispričala kako je pronašla ljubav života: 'Supruga sam upoznala u zboru, glazba nas je spojila'
NOVI TJEDAN
Novi tjedan, novi kandidati 'Večere za 5 na selu': Evo tko kuha u Koprivničko-križevačkoj županiji!
NOVI TJEDAN
Novi tjedan, novi kandidati 'Večere za 5 na selu': Evo tko kuha u Koprivničko-križevačkoj županiji!
INTERVJU
Sena je u 'Večeri za 5 na selu' osvojila gledatelje, obasuli su je porukama: 'Bilo je svakakvih pitanja, od traženja recepata do ponuda za udaju'
INTERVJU
Sena je u 'Večeri za 5 na selu' osvojila gledatelje, obasuli su je porukama: 'Bilo je svakakvih pitanja, od traženja recepata do ponuda za udaju'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Aleksandar se pohvalio kvalitetom mesa malog magarca kojeg je ispekao: 'Ovo staju nije vidjelo! Na zraku rođeno, na zraku odraslo'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Aleksandar se pohvalio kvalitetom mesa malog magarca kojeg je ispekao: 'Ovo staju nije vidjelo! Na zraku rođeno, na zraku odraslo'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Trbušna plesačica izvela špagu na stolu na kojem su večerali: 'Gledao jesam, to moram gledati, što ću...'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Trbušna plesačica izvela špagu na stolu na kojem su večerali: 'Gledao jesam, to moram gledati, što ću...'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Znate li što je pule? Aleksandar je od toga pripremio pravu gurmansku deliciju
VEČERA ZA 5 NA SELU
Znate li što je pule? Aleksandar je od toga pripremio pravu gurmansku deliciju
OSJEĆAJAN
Željko iz 'Večere za 5 na selu' kaže da je emotivac: 'Meni kad je otac umro, ja sam pjevao'
OSJEĆAJAN
Željko iz 'Večere za 5 na selu' kaže da je emotivac: 'Meni kad je otac umro, ja sam pjevao'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Imamo Majine recepte: Vi samo trebate dodati tajni sastojak, malo ljubavi...
VEČERA ZA 5 NA SELU
Imamo Majine recepte: Vi samo trebate dodati tajni sastojak, malo ljubavi...
VEČERA ZA 5 NA SELU
VIDEO - Zavirite u Majalend: Mjesto gdje je osebujna umjetnica uredila sve svojim rukama
VEČERA ZA 5 NA SELU
VIDEO - Zavirite u Majalend: Mjesto gdje je osebujna umjetnica uredila sve svojim rukama
VEČERA ZA 5 NA SELU
Maja o tajnim začinima, magiji i svojoj filozofiji: 'Tko me nervira njega blokiram energijom i fizički i to je to'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Maja o tajnim začinima, magiji i svojoj filozofiji: 'Tko me nervira njega blokiram energijom i fizički i to je to'
U SLAST!
Isprobajte Željkove recepte: Od kotlovine bez piletine do klasičnih šnenokli
U SLAST!
Isprobajte Željkove recepte: Od kotlovine bez piletine do klasičnih šnenokli
VEČERA ZA 5 NA SELU
ANKETA - Ide li piletina u kotlovinu ili ne?
VEČERA ZA 5 NA SELU
ANKETA - Ide li piletina u kotlovinu ili ne?
VEČERA ZA 5 NA SELU
Željko nije dobio baš dobre ocjene, gledatelji poručuju: 'Ovi koji se čude nad šnenoklima ih nikad nisu jeli'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Željko nije dobio baš dobre ocjene, gledatelji poručuju: 'Ovi koji se čude nad šnenoklima ih nikad nisu jeli'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Sena je oduševila gledatelje svojom večerom: Evo njezinih recepata
VEČERA ZA 5 NA SELU
Sena je oduševila gledatelje svojom večerom: Evo njezinih recepata
OPA!
Kandidati tvrde: 'Kako je krenulo između Maje i Aleksa, oni bi mogli završiti u 'Ljubav je na selu''
OPA!
Kandidati tvrde: 'Kako je krenulo između Maje i Aleksa, oni bi mogli završiti u 'Ljubav je na selu''
VEČERA ZA 5 NA SELU
Sena možda nije dobila maksimalne ocjene, ali je oduševila gledatelje: 'Ivica me iznenadio, ja sam mislila čista desetka, kako je hvalio jelo i dobro se najeo'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Sena možda nije dobila maksimalne ocjene, ali je oduševila gledatelje: 'Ivica me iznenadio, ja sam mislila čista desetka, kako je hvalio jelo i dobro se najeo'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Neke stvari su otišle predaleko? 'Inače koristim bičeve od bikova penisa. To se osuši i to je najjači pendrek'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Neke stvari su otišle predaleko? 'Inače koristim bičeve od bikova penisa. To se osuši i to je najjači pendrek'
,
VEČERA ZA 5 | Stranica
2
VEČERA ZA 5 | Stranica
3
VEČERA ZA 5 | Stranica
4
VEČERA ZA 5 | Stranica
5
VEČERA ZA 5 | Stranica
6
VEČERA ZA 5 | Stranica