VIJESTI
Hrvatska
Svijet
Stanje nacije
Crna kronika
Zanimljivosti
Kolumne
Mali biznisi
Projekt: Zeleno
Potraga
Rat u Ukrajini
Foto
Promo
Arhiva
SHOW
Miriše na ljubav
Večera za pet na selu - Digitalna kuharica
TV zvijezde
Domaće zvijezde
Strane zvijezde
Exkluziv
PLAY Premium
TV novosti
Vremeplov
Hm...
Foto
Promo
Arhiva
SPORT
Nogomet
Košarka
Rukomet
Boks
Tenis
Zanimljivosti
Ostali sportovi
Video
Foto
Pannonian challenge
Arhiva
Promo
VRIJEME
Novosti
Vremenska prognoza
ŽIVOT
Inspirativne priče
Životinjski kutak
SOS
Zanimljivosti
Kolumne
Foto
Video
Specijali
Promo
Arhiva
KOCKICA
Crtež dana
Crtići
Emisije
Novosti
Voditelji
Serije i filmovi
TV RASPORED
PLAY
#
VEČERA ZA 5
VEČERA ZA 5 NA SELU
Imamo Janjin recept za tortu od graha: Biste li je isprobali?
VEČERA ZA 5 NA SELU
Imamo Janjin recept za tortu od graha: Biste li je isprobali?
ČESTITAMO
Janja našla ljubav nakon 'Ljubav je na selu': 'Sretna sam, volim svog muža i opasno se volimo!'
ČESTITAMO
Janja našla ljubav nakon 'Ljubav je na selu': 'Sretna sam, volim svog muža i opasno se volimo!'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Rada kao femme fatale: 'Ja imam svaki dan udvarače preko Fejsa, majko Božja. Sve blokirano'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Rada kao femme fatale: 'Ja imam svaki dan udvarače preko Fejsa, majko Božja. Sve blokirano'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Domaćica Ana-Marija udavala se dva puta i ima četvero djece: 'Ne ulazite u brak!'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Domaćica Ana-Marija udavala se dva puta i ima četvero djece: 'Ne ulazite u brak!'
NOVA EPIZODA
Davor i Tina kod Roksinih anđela: Što se događa kad se kamere na setu 'Superpara' ugase i tko je najveći 'lažnjak' u ovoj sezoni?
NOVA EPIZODA
Davor i Tina kod Roksinih anđela: Što se događa kad se kamere na setu 'Superpara' ugase i tko je najveći 'lažnjak' u ovoj sezoni?
Imaš priču? Javi nam se!
Pošalji priču
VEČERA ZA 5 NA SELU
Domaćica Dragana: 'Nakon srednje škole sam se odvažila otići u London'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Domaćica Dragana: 'Nakon srednje škole sam se odvažila otići u London'
SVAKA ČAST
Janja nema predrasuda: 'Ja sam nastrana starinama. Ali prihvaćam i moderno, ja sam žena koja je prošla svijeta'
SVAKA ČAST
Janja nema predrasuda: 'Ja sam nastrana starinama. Ali prihvaćam i moderno, ja sam žena koja je prošla svijeta'
NEMA LABAVO
Janja ima oštru poruku za ostale kandidate: 'Sašit ću konkurenciju i pobijediti u 'Večeri za 5 na selu"
NEMA LABAVO
Janja ima oštru poruku za ostale kandidate: 'Sašit ću konkurenciju i pobijediti u 'Večeri za 5 na selu"
zanimljivo...
Janja iz 'Ljubav je na selu' stiže u 'Večeru za 5 na selu': Prisjetili smo se njezinog hit-menija - paprike punjene krumpirom i kolača od kečapa
zanimljivo...
Janja iz 'Ljubav je na selu' stiže u 'Večeru za 5 na selu': Prisjetili smo se njezinog hit-menija - paprike punjene krumpirom i kolača od kečapa
wow
Gosti 'Večere za 5 na selu' otkrili koji je najluđi desert koji su jeli u životu: 'Totalno neviđeno kod nas!'
wow
Gosti 'Večere za 5 na selu' otkrili koji je najluđi desert koji su jeli u životu: 'Totalno neviđeno kod nas!'
Imaš priču? Javi nam se!
Pošalji priču
SVAKA ČAST
VIDEO - Sjećate li se nje? Pobjednica Iris iz 'Večere za 5 na selu' je tri godine najljepša mama Hrvatske!
SVAKA ČAST
VIDEO - Sjećate li se nje? Pobjednica Iris iz 'Večere za 5 na selu' je tri godine najljepša mama Hrvatske!
Večera za 5 na selu
Katini recepti: Svima je dobro sjela pileća salata, ali i desert zanimljiva imena!
Večera za 5 na selu
Katini recepti: Svima je dobro sjela pileća salata, ali i desert zanimljiva imena!
MLJAC
Recept za 5: Punjene paprike iz pećnice gotove su za 30 minuta, a fine za prste polizati!
MLJAC
Recept za 5: Punjene paprike iz pećnice gotove su za 30 minuta, a fine za prste polizati!
'VEČERA ZA 5 NA SELU'
A sad, nešto malo drugačije... Pobjednički veganski recepti koje biste možda mogli isprobati!
'VEČERA ZA 5 NA SELU'
A sad, nešto malo drugačije... Pobjednički veganski recepti koje biste možda mogli isprobati!
Večera za 5 na selu
/RECEPT/ Malo drugačiji štrukli od heljdina brašna, sira i sladoleda!
Večera za 5 na selu
/RECEPT/ Malo drugačiji štrukli od heljdina brašna, sira i sladoleda!
Imaš priču? Javi nam se!
Pošalji priču
Večera za 5 na selu
Vid se bavi i skejtanjem: 'Imao sam 6 potresa mozga, slomio sam vilicu, nos tri puta, 16 kostiju u desnom stopalu...'
Večera za 5 na selu
Vid se bavi i skejtanjem: 'Imao sam 6 potresa mozga, slomio sam vilicu, nos tri puta, 16 kostiju u desnom stopalu...'
Večera za 5 na selu
Miri se nije svidjelo glavno jelo: 'Prejednostavno, kao za djecu u vrtiću'
Večera za 5 na selu
Miri se nije svidjelo glavno jelo: 'Prejednostavno, kao za djecu u vrtiću'
Večera za 5 na selu
VIDEO - Kalorije se mogu trošiti i na zabavan način: Pogledajte kakvo iznenađenje je Maja priredila za svoje goste!
Večera za 5 na selu
VIDEO - Kalorije se mogu trošiti i na zabavan način: Pogledajte kakvo iznenađenje je Maja priredila za svoje goste!
VEČERA ZA 5 NA SELU
Isprobajte pobjedničke recepte: Sven je uspio spojiti batat s desertom, ali oduševio i svojom rolanom piletinom!
VEČERA ZA 5 NA SELU
Isprobajte pobjedničke recepte: Sven je uspio spojiti batat s desertom, ali oduševio i svojom rolanom piletinom!
VEČERA ZA 5 NA SELU
Svenu se u glavnom jelu našla i - dlaka! 'Izdvojio sam to sa strane...'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Svenu se u glavnom jelu našla i - dlaka! 'Izdvojio sam to sa strane...'
Imaš priču? Javi nam se!
Pošalji priču
VEČERA ZA 5 NA SELU
Mateo otkrio kakvu curu priželjkuje: 'Tražim neku koja je slična meni, voli...'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Mateo otkrio kakvu curu priželjkuje: 'Tražim neku koja je slična meni, voli...'
BRAVO
Sanela ima 29 godina i troje djece: 'Da nemam tako dobrog muža vjerujem da ne bih sve to uspjela'
BRAVO
Sanela ima 29 godina i troje djece: 'Da nemam tako dobrog muža vjerujem da ne bih sve to uspjela'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Nedjeljka o Božidaru: 'Kad mi se ne sviđa, ne mogu ga gledati. Nije moj tip'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Nedjeljka o Božidaru: 'Kad mi se ne sviđa, ne mogu ga gledati. Nije moj tip'
Večera za 5 na selu
Sven priprema kremšnite od batata! 'Inače ne volim slatko'
Večera za 5 na selu
Sven priprema kremšnite od batata! 'Inače ne volim slatko'
NE PROPUSTITE
Novi tjedan, novi kandidati: Sven, Nedjeljka, Sanela, Mateo i Božidar stižu u 'Večeru za 5 na selu'!
NE PROPUSTITE
Novi tjedan, novi kandidati: Sven, Nedjeljka, Sanela, Mateo i Božidar stižu u 'Večeru za 5 na selu'!
Imaš priču? Javi nam se!
Pošalji priču
SPEKTAKL ZA KRAJ
VIDEO - Dalibora na dočeku iznenadili - gosti! Leo donio razglas, Nikita zapjevala
SPEKTAKL ZA KRAJ
VIDEO - Dalibora na dočeku iznenadili - gosti! Leo donio razglas, Nikita zapjevala
ISKRENA
Nikita je već bila u 'Večeri za 5 na selu': 'Kad sam prvi put vidjela ovu ekipu, nazvala sam mamu i tatu i rekla im – ja odustajem'
ISKRENA
Nikita je već bila u 'Večeri za 5 na selu': 'Kad sam prvi put vidjela ovu ekipu, nazvala sam mamu i tatu i rekla im – ja odustajem'
BRAVO
Nikita vodi sportski život: 'Imala sam fazu kad sam imala 90 kg, bila sam buhtlica'
BRAVO
Nikita vodi sportski život: 'Imala sam fazu kad sam imala 90 kg, bila sam buhtlica'
Večera za 5 na selu
Erika nema televizor već 10 godina: 'Meni je to potpuni šok! Kako će gledati 'Večeru za 5 na selu?'
Večera za 5 na selu
Erika nema televizor već 10 godina: 'Meni je to potpuni šok! Kako će gledati 'Večeru za 5 na selu?'
Večera za 5 na selu
Svi zadovoljni osim Nikite: 'Očekivala sam od Erike nešto malo tradicionalnije, možda malo više nekakvog truda'
Večera za 5 na selu
Svi zadovoljni osim Nikite: 'Očekivala sam od Erike nešto malo tradicionalnije, možda malo više nekakvog truda'
Večera za 5 na selu
Gosti negoduju zbog popisa sastojaka i svi se pitaju što je oskoruša: 'Možda neka riba?'
Večera za 5 na selu
Gosti negoduju zbog popisa sastojaka i svi se pitaju što je oskoruša: 'Možda neka riba?'
Večera za 5 na selu
Tartufi na jelovniku: 'Kad pokraj sebe imaš osobu koju stvarno voliš, to je najveći afrodizijak'
Večera za 5 na selu
Tartufi na jelovniku: 'Kad pokraj sebe imaš osobu koju stvarno voliš, to je najveći afrodizijak'
Večera za 5 na selu
Leo otkrio da mu je dance kraljica Nikita prijateljica: 'U devedesetim godinama svi smo stvarali tu zabavnu industriju Hrvatske...'
Večera za 5 na selu
Leo otkrio da mu je dance kraljica Nikita prijateljica: 'U devedesetim godinama svi smo stvarali tu zabavnu industriju Hrvatske...'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Jasminka ima idealan recept za tradicionalne knedle sa šljivama!
VEČERA ZA 5 NA SELU
Jasminka ima idealan recept za tradicionalne knedle sa šljivama!
Večera za 5 na selu
VIDEO - Bernardica o TV karijeri: 'Ja sam bila i u 'Mijenjam ženu', a sin mi je bio u 'Ljubav je na selu''
Večera za 5 na selu
VIDEO - Bernardica o TV karijeri: 'Ja sam bila i u 'Mijenjam ženu', a sin mi je bio u 'Ljubav je na selu''
Večera za 5 na selu
VIDEO - Dražen jaše jarca: 'Ljudi! Uspjelo mi je! Joj, dosta, dosta...'
Večera za 5 na selu
VIDEO - Dražen jaše jarca: 'Ljudi! Uspjelo mi je! Joj, dosta, dosta...'
VEČERA ZA 5 NA SELU
VIDEO - 'Ne klepeći nanulama...': Dražen i Jasminka otvorili dušu kroz pjesmu!
VEČERA ZA 5 NA SELU
VIDEO - 'Ne klepeći nanulama...': Dražen i Jasminka otvorili dušu kroz pjesmu!
VEČERA ZA 5 NA SELU
Dražen pomaže Luciji tijekom večere: 'Onda ćeš sutra pomagati i meni, ja ću biti u minici'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Dražen pomaže Luciji tijekom večere: 'Onda ćeš sutra pomagati i meni, ja ću biti u minici'
ISKRENO
Lucija iz 'Večere za 5 na selu': 'Od 10. godine imam dijabetes i potpuno mi je promijenio život'
ISKRENO
Lucija iz 'Večere za 5 na selu': 'Od 10. godine imam dijabetes i potpuno mi je promijenio život'
Večera za 5 na selu
Bernardica iskreno: 'Ja gledam hranu je li mi dobra ili nije dobra, ne pazim na kalorije'
Večera za 5 na selu
Bernardica iskreno: 'Ja gledam hranu je li mi dobra ili nije dobra, ne pazim na kalorije'
Večera za 5 na selu
Kristijan otkrio: 'Počeo sam kuhati sa 13 godina, mama je išla raditi u Njemačku'
Večera za 5 na selu
Kristijan otkrio: 'Počeo sam kuhati sa 13 godina, mama je išla raditi u Njemačku'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Što kandidati misle o Draženu: 'Mislim da njegovi roditelji imaju zadnju riječ'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Što kandidati misle o Draženu: 'Mislim da njegovi roditelji imaju zadnju riječ'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Draženu potekle suze: 'Djeca su me zadirkivala zbog mucanja. Bilo je tu svašta, da izgubiš volju za životom'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Draženu potekle suze: 'Djeca su me zadirkivala zbog mucanja. Bilo je tu svašta, da izgubiš volju za životom'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Dražen ne voli šljive, ali je zato oduševljen knedlama: Domaćica napravila desert za prste polizati
VEČERA ZA 5 NA SELU
Dražen ne voli šljive, ali je zato oduševljen knedlama: Domaćica napravila desert za prste polizati
VEČERA ZA 5 NA SELU
Jasminka o suprugu: '40 godina smo u braku, sve manje se svadimo'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Jasminka o suprugu: '40 godina smo u braku, sve manje se svadimo'
URNEBESNO
Lucija poručila da joj se jave slobodni dečki, Dražen komentirao: 'Možda se nađemo u 'Ljubav je na selu'...'
URNEBESNO
Lucija poručila da joj se jave slobodni dečki, Dražen komentirao: 'Možda se nađemo u 'Ljubav je na selu'...'
wow
VIDEO - Večeras na meniju jaja emua! 'Zelene su boje, pogledajte kako su divna ta jaja'
wow
VIDEO - Večeras na meniju jaja emua! 'Zelene su boje, pogledajte kako su divna ta jaja'
INTERVJU
Duje iz 'Večere za 5 na selu': 'Nakon Isusa Krista i kršćanstva vege pokret je najplemenitiji pokret...'
INTERVJU
Duje iz 'Večere za 5 na selu': 'Nakon Isusa Krista i kršćanstva vege pokret je najplemenitiji pokret...'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Kristina o vanzemaljcima: 'Tatin stric ih je vidio, svi su mislili da je lud'
VEČERA ZA 5 NA SELU
Kristina o vanzemaljcima: 'Tatin stric ih je vidio, svi su mislili da je lud'
Ekipa 'Večere za 5 na selu' opet na okupu
Ekipa 'Večere za 5 na selu' opet na okupu
,
VEČERA ZA 5 | Stranica
7
VEČERA ZA 5 | Stranica
8
VEČERA ZA 5 | Stranica