Brak na prvu

Adam iz 'Braka na prvu' za RTL.hr o Gogi i sinovima: 'Supruga se odlično oporavlja, zato smo i pobjegli na more'

Adam je za RTL.hr otkrio kako su starija djeca prihvatili malog brata i kako im je na zajedničkom obiteljskom odmoru

RTL.hr
23.06.2024 08:00

Adam i Gordana Kromer iz 'Braka na prvu' nedavno su dočekali i treće zajedničko dijete. Gordana je rodila sina, a Adam je na društvenim mrežama pokazao koliko voli svoju lavicu. Peteročlana obitelj trenutačno je na godišnjem odmoru na Jadranu, a Adam je sada za RTL.hr otkrio to izgleda. 

"Sada sa tri sina nam dan baš ispunjen!. Zapravo, ne stignemo ništa za sebe ili za nas, a kamoli da imamo malo slobodnog vremena. Jedan od nas se bavi bebom dok je je drugi sa starijima, koji su baš živahni i aktivni", rekao je i dodao kako im je na odmoru lakše nego kod kuće iako zna biti izazovno.

Adam sa sinovima, Brak na prvu
Adam sa sinovima, Brak na prvu FOTO: Instagram

"Na odmoru nam je malo lakše jer nema kućnih i poslovnih obaveza. Baš puno energije treba za njih, a kad još dodamo bebino nespavanje - možemo biti ponosni da sve stignemo bez pomoći", komentirao je.

"Malci su super prihvatili brata, ali im nije još toliko zanimljiv jer ne sudjeluje u njihovoj igri", rekao je.

Gordana sa sinovima, Brak na prvu
Gordana sa sinovima, Brak na prvu FOTO: Instagram

Otkrio je i kako je njegova supruga Gordana. 

"Goga se jako dobro oporavlja od poroda, zbog toga smo se i ranije odlučili za godišnji odmor ove godine. Ja se jako brzo vraćam poslovnim obavezama dok starija braća kreću u vrtić. Još ćemo na mali odmor pred jesen kada beba malo poraste", ispričao je Adam. 

Podsjetimo,  Gordana i Adam Kromer neočekivano su se zaljubili u prvoj sezoni 'Braka na prvu', a danas žive obiteljsku idilu. 

Propuštene epizode sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' pogledajte na platformi Voyo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':