Brak na prvu

Alan o velikom problemu kojeg ima od 18. godine: 'Počeo sam mucati...'

Danijela je naglasila kako joj je zadatak pomogao da vidi ljudskost u njemu te da nije znala za Alanovo mucanje

RTL.hr
17.04.2024 11:00

Alan je otkrio intimnu tajnu iz svog života, prisjećajući se perioda kada je počeo mucati u mladosti. 

"Kada sam imao 18 godina, počeo sam jako mucati. Mislim da se dogodilo u jednoj mojoj životnoj prekretnici, gdje mi se valjda pojavila jedna vrsta nesigurnosti, što i kako će mi se život odvijati..." rekao je Alan te nastavio: "Jedne noći sam razmišljao o svemu pa tako i da želim prestati mucati...".

Otad je, kaže, iz dana u dan mucao sve manje. "Tu i tamo i sada znam zamucati kada sam jako umoran ili ako želim odjednom izgovoriti tisuću riječi", rekao je Alan. 

Danijela je bila zahvalna što je to podijelio s njom. 

"Definitivno taj zadatak pomaže da vidiš ljudskost u osobi... Što se tiče Alana, nisam znala da ima problem s mucanjem", komentirala je Danijela.  

Alanu je rekla da razumije kako je to veliki problem kada imaš 18 godina, ali da joj nije jasno kako mu je to prestalo preko noći. 

"Ne da sam odlučio, nego sam razmišljao da nemam potrebe paničariti i onda sam osjetio da je to u principu nesigurnost i malo sam analizirao svoj život. Počeo sam raditi na sebi", odgovorio joj je Alan.  

 Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':