Brak na prvu

Alan prešao granicu, Danijela ne može vjerovati što govori: 'Zašto imaš toliko celulita? Nemoj biti pokvarena'

Danijela i Alan morali su poredati određene životne vrijednosti te su se zbog toga žestoko posvađali

RTL.hr
15.04.2024 22:30

Napeta situacija eskalirala je između Alana i Danijele u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu'.

Alan je oštro upozorio Danijelu: "Molim te, nemoj nikad više pred kamerama govoriti, kako si i rekla i u petak, da sam nacionalist." Na što mu je ona mirno odgovorila: "Imamo snimljeno kako komentiraš krug koji nije iz Zagreba i ljude koji nisu iz Hrvatske da ne trebaju biti u showu. To smo snimili." 

Alan je nastavio s oštrim tonom: "Jesi li ti normalna?", dok je Danijela željela smiriti situaciju: "Dobro ajde, nećemo se vraćati na stare teme. Stavi ti karijeru gdje ti želiš da ti stoji karijera."  

No, Alan je i dalje nastavio istim tonom: "Zašto to radiš? Ti si u fitness programu i tome svemu, zašto imaš toliko celulita da ne stane u šleper s prikolicom. Zašto? Ne razumijem. Kako se možeš tako razgovarati i zašto me blatiš tu na televiziji? Zbog čega?! Ako si ljuta, odi van iz eksperimenta. Nemoj biti takva! Nemoj biti pokvarena! Jako si pokvarena!"  

Alan i Danijela
Alan i Danijela FOTO: RTL

Pitanje o važnosti izgleda izazvalo je dodatnu raspravu između njih, ali Danijela je i dalje ostala smirena. Alan je pitao Danijelu: " Što ti je bitno? Je'l ti je bitan izgled?", na što mu je ona odgovorila: "Da, kako ne." Alan je nastavio s provokativnim pitanjem: "Bitan ti je izgled, a ono što čovjek ima unutra u sebi?". Danijela je odgovorila kako joj je mentalno stanje jako bitno.  

"Da njoj nije stalo, baš bi se ona tako ponašala, da ja njoj nisam napet... Ja govorim svojim ponašanjem i postupcima, ali isto tako govori i ona. Mislim da je tu sada nekakvo nadmudrivanje. Ne znam da li mi je dobro popustiti ili... ne znam. Morat ću prespavati i razmisliti što dalje", zaključio je Alan.  

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!