Brak na prvu

Alan smatra kako je Danijela kriva što je takav: 'Vadiš ono najgore iz mene'

Danijeli je dosta odnosa s Alanom, njegovih isprika i uvreda, a on smatra kako je kriva ona

RTL.hr
16.05.2024 18:00

Alan i Danijela bili su na spoju u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' . Naime, Alan je zaključio kako im treba neki opušten spoj uz šetnju i laganu večeru kako bi povratili mirnoću u njihov odnos. 

Kako je njihov spoj krenuo, tako je Alan imao zamisli za uvodni govor...''Moraš li baš imati uvodnu priču? Baš je moglo sve biti normalno'', komentirala je Danijela.

''Ovo je isto trebalo biti normalno... Tebi je sve kod mene nenormalno – to mi je fascinantno'', komentirao je kroz osmijeh Alan. ''Htio sam ti reći kako nećemo nikakve teške teme otvarati – uživaj, ono'', dodao je te se ispričao.

Danijela, Brak na prvu
Danijela, Brak na prvu FOTO: RTL

''U nekim situacijama vadiš ono najgore iz mene'', objasnio joj je, a Danijelu je zanimalo da joj pojasni navedenu izjavu. ''Svojim ponašanjem i odnosom prema meni'', odgovorio je Alan, a Danijela je priznala koliko je sve to iscrpljuje. 

''Osjećam se umorno, umara me ovo. Konstantno se vraćam u situaciju kojoj se u životu ne bih nikad vratila. Osjećam se kao neki mazohist koji se stalno vraća po još'', objasnila je Danijela. ''Kada dođe trenutak isprike krenu uvrede. Uvijek se završi na tome da sam ja kriva'', dodala je. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' pogledajte na platformi Voyo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':