Brak na prvu

Alen se našao s Renatom dok Ane nije bilo, a ona ga zafrkavala da se prebacio na drugu čim je otišla

Alen i Renata su se družili i razgovarali, a Ana se šalila na račun toga

RTL.hr
05.03.2024 11:55

Novo je jutro u 'Braku na prvu' i dok Renata sprema po stanu, dolazi njezin raspjevani suprug s treninga, što nju uvijek razveseli. 

Josip je romantična duša tako da voli i takve pjesme, glazbu, i malo me na taj način pridobiva", otkrila je, a njezin je suprug zadovoljno primijetio: O, da, Renata se prepušta, to je lijepo i to je divan odnos." Renata je nastavila zafrkavati Josipa kako bi voljela da joj i kuha, a ne samo pjeva. Obožavam kad mi drugi kuhaju zato što slabo kuham; ne stignem, ne znam i nije mi to prioritet. Nisam još živjela sama tako da me život nije natjerao, ali voljela bih", objasnila je. 

Renata i Josip, Brak na prvu
Renata i Josip, Brak na prvu FOTO: RTL

Ana si je uzela jedan dan samo za sebe, a danas se ponovno vraća u rutinu s Alenom za kojeg je komentirala kako joj je tijekom jučerašnjeg odsustva čak slao poruke! Čim su se vidjeli, Alen joj je ispričao kako je imao slobodnog vremena pa se našao s Renatom, što je odlično prošlo jer su pričali o tome kako su se oboje stavili na prvo mjesto kad su radili zadatak tko im je u showu najprivlačniji. 

Alen i Ana, Brak na prvu
Alen i Ana, Brak na prvu FOTO: RTL

Ana se šalila da se odmah prebacio na drugu čim je otišla, ali Alen ju je uvjeravao da su oni prijatelji već 18 godina. Ana nema razloga biti zabrinuta i ljubomorna", dodao je. 

Zašto će današnji zadaci izazvati razdor među nekim parovima - ne propustite pogledati večeras od 21.15 na RTL-u u novoj epizodi 'Braka na prvu'!

Novu epizodu možete gledati i na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':