Brak na prvu

BONUS VIDEO Alen za RTL.hr o 'Braku na prvu': 'To je zapravo najveći dobitak'

Iako u showu nije pronašao ljubav, Alen je stekao prijateljstva koja smatra izuzetno vrijednima

RTL.hr
17.06.2024 09:00

U sociološkom eksperimentu Brak na prvu' Alena Vlahovića stručnjaci su spojili s Anom, no njihov odnos nije urodio plodom. Unatoč tome, Alen je za RTL.hr otkrio kako mu je cijelo iskustvo bilo odlično te da se nada kako će mu se, nakon ovog showa, otvoriti još neka nova vrata. 

"Ja sam prije showa imao možda nekakva očekivanja. Ušao sam unutra otvorenog srca. Nije se dogodila ljubav, ali eto, tu smo gdje jesmo i idemo dalje", rekao je Alen. 

Alen je iz cijelog svog iskustva u showu istaknuo to što je bogatiji za barem tri nova prijateljstva. 

"Novo iskustvo, novi ljudi. Dojmio mi se cijeli taj ambijent. To je zapravo najveći dobitak, i možda troje, četvero ljudi koji su mi postali neki bliži, neki tek bliski. Tako da, eto..., bogatiji sam za barem tri nova prijateljstva što je velika stvar", kazao je. 

Komentirao je i svoj odnos s Anom. 

"U mojoj priči ljubav je bilo dosta teško naći u ovom showu. Nismo kliknuli, nije to bilo kako treba. Malo je bio attack na mene, ali Bože moj..., tu sam da se branim i da furam' svoju priču", izjavio je. 

Alen i Ana, Brak na prvu
Alen i Ana, Brak na prvu FOTO: RTL

A što bi Alen poručio budućim parovima? 

"Što reći? Morate ući iskreno. Mora i druga osoba razumjeti tu iskrenost i morate jednostavno zajedno gurati ka nekom cilju. Ali naravno, nemojte ići preko sebe, nemojte se truditi da ne budete ono što vi jeste. Ako osoba nije za vas, nemojte ulaziti u nešto. Rađe ostanite sami, budite svoji", poručio je. 

Otkrio je kakvo mu je iskustvo iz 'Braka na prvu'. 

"Cijelo iskustvo mi je bilo super. Inače radim i na radiju, snimam spotove i tako dalje, glazbenik sam... Jedno divno novo iskustvo, nevezano sad za ljubav, nego općenito cjelokupni dojam. U tom sam svijetu, u tom svijetu radim i funkcioniram, tako da, eto..., dobro su došle bilo koje druge prilike. Nadam se da će mi se otvoriti još neka vrata nakon ovog showa i veselim se novim stvarima u životu", rekao je Alen. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' pogledajte na platformi Voyo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':