Brak na prvu

Ana frustrirana odnosom s Alenom: 'Umoran si otkako smo se upoznali! Mi nismo cimeri, daj malo truda!'

Ana i Alen posvađali su se nakon zajedničke večere s kandidatima. Svatko ima svoje viđenje situacije

RTL.hr
22.02.2024 18:00

"Ovdje smo gdje smo i nismo samo cimeri koji su se našli ovdje. Mislim da treba malo truda", rekla je Ana Alenu nakon što su se vratili sa zajedničke večere u stan. Tamo su i drugi kandidati diskutirali o njihovom slučaju. 

"Mislim da je naša komunikacija nakon obrata na medenom mjesecu bila uredu. Napredujemo. Možda tebi previše sporo, možda nekome okej, to je sasvim legitimno izraziti svoje mišljenje. Ako ne možeš prihvatiti to, to je sasvim okej, rekao je Alen i dodao kako drama ne treba u životu jer cijeni svoj mir te da Ana razmisli tko ovdje zapravo radi scene.

Ana, Brak na prvu
Ana, Brak na prvu FOTO: RTL

"Ona naša šetnja jučer, to je bilo stravično", rekla mu je Ana, koja mu je zamjerila što se nismo podružili kako treba.

"On jedno te isto ponavlja danima. Gdje on ima gaže, gdje je radio, ja to znam napamet. Kao da pustiš jednu reklamu koju on vrti na radiju. To zvuči tako", požalila se. 

Alenu je zamjerila i to što je stalno umoran. 

"Ti si umoran otkako smo se mi upoznali. Na dan vjenčanja si mi rekao da ideš spavati u 22 sata", rekla mu je, a on se branio kako je to normalno jer puno radi. 

"Mislim da nije uspjela dobiti reakciju od drugih na večeri, da mi svi okrenu leđa i da je njezin revolt rezultirao tome da je tražila dlaku u jajetu da opet napravi scenu", zaključio je Alen. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji! 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':