Brak na prvu

Ana iz 'Braka na prvu' otkrila gdje odlazi i što misli o Alenu: 'Za poželjeti...'

Ana je odgovarala na pitanja pratitelja na Instagramu i otkrila više detalja o svom odlasku iz Hrvatske

RTL.hr
24.04.2024 10:30

Ana i Alen odlučili su izaći iz sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu', a nakon toga je ona otkrila na društvenim mrežama da odlazi sa svog posla u zagrebačkoj bolnici. Ana je za RTL.hr otkrila da odlazi iz Hrvatske. 

"Odlazim raditi u inozemstvo. Otići u inozemstvo je moja višegodišnja želja, trebalo se posložiti puno kockica i napokon je to to. Teško je zbog obitelji, ali moram razmišljati dugoročno", ispričala je. 

Ana Jakuš
Ana Jakuš FOTO: Instagram

Ana je na društvenim mrežama odgovarala pratiteljima na pitanja, a jedno od njih je bilo u koju državu odlazi. Otkrila je da je riječ o Norveškoj, a dobila je i pitanje koliko dugo uči norveški jezik. "Devet mjeseci idem na tečaj plus učila sam sama ranije", odgovorila je. 

Ana Jakuš
Ana Jakuš FOTO: Instagram

Jednog pratitelja je zanimalo što je Anu privuklo Norveškoj. "Ljudi! I priroda", otkrila je Ana. 

Ana Jakuš
Ana Jakuš FOTO: Instagram

Dobila je i pitanje gdje se vidi za deset godina u profesionalnom smislu. "Vidim se na nekoj vodećoj poziciji svakako. Voljela bih se također još školovati", napisala je. 

Ana Jakuš
Ana Jakuš FOTO: Instagram

Jednog pratitelja je zanimalo kakav je Alen iz 'Braka na prvu'. "Za poželjeti, drugome", istaknula je. Otkrila je da nisu u nikakvom kontaktu. 

Ana Jakuš
Ana Jakuš FOTO: Instagram

Anu su pitali i misli li danas da su njezine reakcije u 'Braku na prvu' bile u redu. "I predobra sam bila", odgovorila je ona. 

Ana Jakuš
Ana Jakuš FOTO: RTL

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':