Brak na prvu

Ana iz 'Braka na prvu' podijelila veliku prekretnicu pred sobom: 'Odlazim, suza više nemam'

Ana iz 'Braka na prvu' otkrila je kako napušta posao medicinske sestre u jednoj zagrebačkoj bolnici

RTL.hr
21.04.2024 22:11

Ana Jakuš, kandidatkinja sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu', nakon devet godina rada kao medicinska sestra u jednoj zagrebačkoj bolnici otkrila je kako - odlazi. Simbolično je na papir napisala tu riječ te potom to podijelila na društvenim mrežama. 

"Hvala vam dobri moji ljudi. Suza više nemam", napisala je. Podijeila je i fotografije s kolegama kojima se također zahvalila na suradnji, a ovaj se odlazak poklopio i s njezinim odlaskom iz sociološkog eksperimenta.

Ana Jakuš
Ana Jakuš FOTO: Privatni album

Nakon nekoliko tjedana ona i njezin tadašnji partner Alen odlučili su kako je vrijeme da napuste show, a Ana je oko toga bila vrlo emotivna. Nedavno je za RTL.hr podijelila svoja razmišljanja oko sudjelovanja.

"Sad kad gledam, sigurno bih postupila drugačije. Ušla sam u projekt otvorenih mogućnosti i smatrala sam da tako pristupaju svi. Pokazala sam svoju slabiju stranu tamo gdje nije trebalo, ispravljala 'krive Drine' kako bi se reklo, a možda zapostavila mogućnost da me ljudi vide kao jednu zanimljivu i duhovitu djevojku", zaključila je. 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: