Brak na prvu

Ana Jakuš s osmijehom na licu pozirala u društvu posebnog muškarca: 'Mnogo bliži...'

Ana iz 'Braka na prvu' podijelila je fotografiju s posebnim muškarcem, a otkrila je o kome se radi

RTL.hr
04.05.2024 18:00

Ana je nedavno otišla iz sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' u kojem joj je suprug bio Alen, a nakon toga je otkrila da odlazi iz Hrvatske. "Odlazim raditi u inozemstvo. Otići u inozemstvo je moja višegodišnja želja, trebalo se posložiti puno kockica i napokon je to to. Teško je zbog obitelji, ali moram razmišljati dugoročno", ispričala je za RTL.hr. 

Ana Jakuš
Ana Jakuš FOTO: Instagram

Nakon toga je otkrila da odlazi u Norvešku koja ju je oduševila. "Ljudi! I priroda", otkrila je Ana.  

Ana je proslavila i 28. rođendan. "Tradicionalno kod majke idem na rođendansku tortu. S obitelji sam i kasnije idemo na stand up nastup", ispričala je. Otkrila je da joj Alen nije čestitao, ali da to nije ni očekivala. 

Ana Jakuš, Brak na prvu
Ana Jakuš, Brak na prvu FOTO: RTL

Ana je sada objavila fotografiju na Instagramu na kojoj je pozirala u društvu muškarca za kojeg je otkrila da joj je prijatelj. "Prijatelj koji je daleko je ponekad mnogo bliži od onog koji je pri ruci", citirala je u opisu objave pjesnika Kahlila Gibrana. 

Ana Jakuš
Ana Jakuš FOTO: Instagram

U taggovima je napisala da joj nedostaje i Baranja u srcu. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':