Brak na prvu

Ana ponovno plače zbog Alena, a on pokazao zube: 'Pita li mene itko za osjećaje?'

Ana i Alen ponovno nisu u dobrim odnosima u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu'

RTL.hr
02.04.2024 22:00

"Naša trenutačna situacija je da mi doslovno nismo komunicirali do danas ujutro kada sam ja pokušala načeti temu kako se osjećam gdje sam ja rekla kako imam osjećaj da on glumi, a njegov je odgovor bio samo da je uredu ako se ja tako osjećam", rekla je Ana u suzama. Ana i Alen ponovno nisu u dobrim odnosima u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu'

"Stvarno mi drame nisu potrebne, a imam osjećaj da je Ana osoba koja traži sitnicu. Radije će reći mane nego prednosti. Ne volim takve osobe", naglasio je.

Ponovno se vratila na situaciju s vjenčanja.

Ana, Brak na prvu
Ana, Brak na prvu FOTO: RTL

"Nisam ja ono planirala niti mi je bilo drago što se to dogodilo i što će to gledati moji doma. Kad me mama pita kako je bilo u Italiji, a da je mene to sramota reći", rekla je Ana.

Alen je po prvi put žustro odgovorio oko situacije s Anom. 

"Kroz cijeli ovaj show imam osjećaj da se samo gleda na Anine osjećaje, što ona misli, je li njoj uredu, a nitko u nijednom trenutku nije pitao kako se ja osjećam", zaključio je. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji! 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':