Brak na prvu

Ana ponovno sama, Alena nema ni na vidiku! 'Ako se pitate gdje je on...'

Ana i Alen u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' nisu dobro započeli svoju avanturu, a izgleda kako se odnos neće popraviti...

RTL.hr
28.02.2024 10:00

Nakon što su imali burno razotkrivanje kod eksperata u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu', Ana i Alen obećali su jedno drugome da će popraviti odnos. Više je to obećao Alen, no izgleda kako i dalje ne ide ništa kako treba. Ana se snimila u zajedničkom stanu, a Alena nije bilo u blizini. Trebali su večer provesti zajedno. 

"Moja večer protječe ovako. Ako se pitate gdje je Alen, on se sprema za spavanje. Imala sam namjeru da danas odemo negdje zajedno. Na više ideja koje sam dala dobila sam šetnju oko zgrade. I to je napredak", rekla je Ana. 

Ovih su dana i sjeli na piće. "Ja sam naručila kavu, a on ništa. Osjećaj je bio baš glup. Ozbiljniji razgovor još nismo imali, vidim da ga vješto izbjegava. No, dobro, vidjet ćemo. Sutra je novi tjedan", naglasila je. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':