Brak na prvu

Ana za RTL.hr o zaokretu koji joj se dogodio zbog Alena: 'Situacija s njim me potaknula na mnoge promjene...'

Ana je za RTL.hr otkrila kako ju je situacija s Alenom osnažila. Zahvalna je svima na podršci, što kandidatima, a što gledateljima

RTL.hr
03.03.2024 08:00

Ana je već u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' istaknula kako ju je situacija s Alenom potaknula na pozitivne promjene. Snimila se u teretani, odnosno upustila se u treninge, a sada je za RTL.hr otkrila kako je dodatno poradila na sebi.

"Situacija s Alenom potaknula me na mnoge promjene. Svakako nikada više neću dopustiti da se netko tako ponaša prema meni. Puno sam jača i sigurnija sada nego kada smo snimali projekt. Radim na samopouzdanju i sviđa mi se put kojim idem. Ne pogađaju me loši komentari meni nepoznatih i nebitnih ljudi. Ne dopuštam da to utječe na mene. Imam svoj krug dragih i važnih osoba čije mišljenje cijenim. Također, hvala svima koji su me podržali i odvojili svoje vrijeme za poruke podrške", naglasila je Ana. 

Alen i Ana, Brak na prvu
Alen i Ana, Brak na prvu FOTO: RTL

Podsjetimo, na prvoj ceremoniji u sociološkom eksperimentu napisala je kako želi otići iz showa, a Alen je stavio da ostaje. To znači da se par druži sigurno još jedan tjedan, a Ana se nada da će sve ići glatko. Alen joj je obećao da će se promijeniti i da će poraditi na njihovom odnosu, a ona za RTL.hr kaže kako je po tom pitanju vrlo skeptična. 

"Pitanje je samo hoće li to biti iskrena promjena ili promjena koju su potaknuli savjeti sa strane kako bi se pokazao u boljem svjetlu publici. Ono što sam ja pomislila pokazalo se točnim, a na publici je hoće li vidjeti isto", zaključila je. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':