Brak na prvu

Ana za RTL.hr o željenom odlasku iz 'Braka na prvu': 'Ne odgovara mi njegova energija'

Ana iz sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' za RTL.hr je odgovorila na pitanja vezana uz njezin odnos s Alenom

RTL.hr
01.03.2024 15:00

Ana i Alen u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' imali su burno razdobolje nakon kojeg bi sada trebalo nastupiti mirnoća. No, Ana je skeptična te ne vjeruje Alenu na riječ dok on smatra kako oni još uvijek stignu biti lijepa priča ovog sociološkog eksperimenta. Pitali smo je oko njezinih osjećaja, zašto je odlučila otići te može li istaknuti pokoju Alenovu dobru stranu.

Je li vas iznenadilo to što je Alen napisao da ostaje?

Iznenadilo me što je Alen napisao da ostaje jer nisam, kako je on rekao, njegov tip žene, a nije ni uložio puno truda u naš prijateljski odnos.

Zašto vi niste napisali da ostajete?

Čemu ostajati tamo gdje nisam poželjna? Pokušavala sam uspostaviti prijateljski odnos s njim pa je ispalo kao da forsiram bilo što. Nisam se osjećala ugodno u svemu tome.

Alen i Ana, Brak na prvu
Alen i Ana, Brak na prvu FOTO: RTL

Možete li izdvojiti neku Alenovu pozitivnu stranu?

Izdvojila bih to da je Alen potpuno drugačija osoba kada kamere nisu uključene. Imala sam priliku živjeti neko vrijeme s njim i zanimljivija je osoba tada.

Vjerujete li mu na riječ – da će sad na snagu stupiti novi Alen?

Na snagu će sigurno stupiti novi Alen. Pitanje je samo hoće li to biti iskrena promjena ili promjena koju su potaknuli savjeti sa strane kako bi se pokazao u boljem svjetlu publici. Ono što sam ja pomislila pokazalo se točnim, a na publici je hoće li vidjeti isto.

Eksperti su osudili ponašanje drugih kandidata prema vama, je li vam se netko od njih ispričao nakon njihova istupa?

Tada mi se obratila samo Tamara i bilo joj je žao što nije najbolje razumjela što se dogodilo, hvala joj na tome. Gledajući sad epizode na televiziji, vidjela sam da se Lovre ispričao. Nisam to očekivala i puno mi znači.

U slučaju da ne uspijete kao par, u ovoj fazi eksperimenta, vidite li se barem kao prijatelji?

Nije išlo i nema potrebe forsirati. Nemamo puno zajedničkih interesa ni razmišljanja. Ne odgovara mi njegova energija.

Ana i Alen, Brak na prvu
Ana i Alen, Brak na prvu FOTO: RTL

Je li vas situacija s Alenom potaknula na određene promjene?

Situacija s Alenom potaknula me na mnoge promjene. Svakako nikada više neću dopustiti da se netko tako ponaša prema meni. Puno sam jača i sigurnija sada nego kada smo snimali projekt. Radim na samopouzdanju i sviđa mi se put kojim idem. Ne pogađaju me loši komentari meni nepoznatih i nebitnih ljudi. Ne dopuštam da to utječe na mene. Imam svoj krug dragih i važnih osoba čije mišljenje cijenim. Također, hvala svima koji su me podržali i odvojili svoje vrijeme za poruke podrške.

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':