Brak na prvu

Andrea i Mislav vratili se na divnu lokaciju iz 'Braka na prvu': 'Zauzima posebno mjesto u našim srcima'

Andrea je otkrila da se ona i Mislav rado vraćaju na mjesto gdje su imali medeni mjesec u drugoj sezoni 'Braka na prvu'

RTL.hr
14.05.2024 17:00

Andrea Golubić i Mislav Pajdaković upoznali su se zahvaljujući drugoj sezoni sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu', a odmah su se svidjeli jedno drugome. 

Andrea je sada otkrila na Instagramu da ona i Mislav imaju običaj dolaziti na mjesto na kojem su proveli medeni mjesec u 'Braku na prvu'. 

Andrea Golubić i Mislav Pajdaković
Andrea Golubić i Mislav Pajdaković FOTO: Instagram

"Restart vikend. Prekrasna Istra, već tradicionalno, u proljeće, svakog nas puta iznova šarmira, osvoji, iznenadi. I opet ćemo se vratiti. Posebice u Kotle, gdje smo bili na televizijskom 'medenom mjesecu' te zauvijek zauzima posebno mjesto u našim srcima", poručila je uz niz divnih fotografija. 

Andrea Golubić i Mislav Pajdaković
Andrea Golubić i Mislav Pajdaković FOTO: Instagram

"Predivni ste", "Baš vam je lijepo. Uživajte", "Lijepo vas je vidjeti", komentirali su Andreini pratitelji. 

Podsjetimo, ovog ljeta će biti četiri godine kako su Andrea i Mislav izgovorili sudbonosno "da".  "Nakon showa dočekao nas je realni život. Nije nas štedio, ali smo se uspjeli dočekati na noge. Fokusirali smo se na posao što nam nije ostavljalo previše vremena jedno za drugo, no nekako smo uspijeli graditi naš odnos, biti podrška jedno drugome i čuvati si leđa. Bilo je izazovno, morali smo biti jako dobro organizirani da bismo uopće imali luksuz zajedničkog vremena, no takve situacije u životu nas nauče da više cijenimo trenutke koji smo dobili. Uz posao, bavili smo se adaptacijom stana, a udomili smo i psa, našu Tonkicu, koju oboje obožavamo te koja je donijela još veću ljubav i radost u naš život", opisala je Andrea ranije za RTL.hr njihovu vezu. 

Andrea Golubić i Mislav Pajdaković
Andrea Golubić i Mislav Pajdaković FOTO: Privatni album

Osvrnula se na izazovne trenutke. "Mislav je dobar dio našeg zajedničkog života radio dva posla, a mene je naša veza i pozitiva koju smo uvijek pronalazili inspirirala da ideju koja se činila nerealnom pretvorim u poduzetnički projekt i krenem graditi svoj posao života. Teško je graditi od nule, ciglu po ciglu, ali nekako je lakše kad imaš nekoga tko će ti dati savjet, zagrljaj, razgovor...Uz takvu podršku na kraju uvijek dođe rješenje. Bilo je i svađa, točnije glasno izgovorenih neslaganja u mišljenjima. To je normalno i ponekad nam upravo to treba, da nas probudi, razdrma, vrati na pravi put. Kad jedno od nas zapne, ono drugo malo jače povuče. Od početka si vjerujemo, od početka se poštujemo tako da je naša televizijska ljubav postala prava životna. Uz svu tu jurnjavu i kaos, mali znakovi pažnje, poruka, cvijet, čokolada, još su nas više zbližili", rekla je Andrea. 

Andrea Golubić i Mislav Pajdaković
Andrea Golubić i Mislav Pajdaković FOTO: Privatni album

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':