Brak na prvu

Andrea iz 'Braka na prvu' o iščekivanju prinove: 'Ovo je vrijeme kada voliš nekoga čak i prije nego ga upoznaš'

Andrea Kukolj je podijelila divnu objavu o svojoj trudnoći

RTL.hr
22.05.2024 09:00

Kandidatkinja treće sezone 'Braka na prvu' Andrea Kukolj očekuje svoje prvo dijete s Markom Bogdanom s kojom ju je spojili stručnjaci u sociološkom eksperimentu, a često pokazuje koliko se raduje majčinskoj ulozi. Ovog puta je pozirala pred ogledalom i poručila: "Ovo je vrijeme kada voliš nekoga čak i prije nego ga upoznaš."

Također, u opisu objave je otkrila da je trudna 23 tjedna i još jednom potvrdila da će sin nositi ime Liam. 

Andrea Kukolj
Andrea Kukolj FOTO: Instagram

"Jedva čekamo da te upoznamo", komentirala je Petra Meštrić objavu. 

Inače, prošlog tjedna je Marko obilježio dvije godine s Andreom i podsjetio da je njihova ljubavna priča krenula u 'Braku na prvu'. 

"Život je putovanje, a ne destinacija. Mnogi ljudi prođu kroz život živeći ga u strahu od mišljenja drugih, što će tko reći ili ne daj Bože što će susjedi i oni koji ne kreiraju naš svakodnevni život misliti... Kao poduzetnik i osoba koja je puno riskirala u životu, nekada sam dobio više, nekada manje, ali i kada sam izgubio, naučio sam lekciju. Kada smo se prijavljivali u reality, znali smo oboje da imamo strahove i sumnje uz neizvjesnost što nas čeka s druge strane... Mi smo slušali sebe, riskirali i dobili jedno veliko životno iskustvo i avanturu za cijeli život ... Ovo iskustvo naučilo nas je da trebamo slušati sebe jer život je samo jedan i moramo ga proživjeti onako kako mi to želimo!", napisao je Marko. 

Andrea Kukolj i Marko Bogdan
Andrea Kukolj i Marko Bogdan FOTO: Instagram

Na svoje sudjelovanje u sociološkom eksperimentu osvrnuo se i na Instagram storyju. "Život je samo jedan, ako se proživi punim gasom i cijelim srcem... i jednom je dovoljno", poručio je Marko. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':