Brak na prvu

Andrea iz 'Braka na prvu' objavila zabavni video s Mislavom, a pratitelji poručili: 'Genijalni ste mi'

Andrea Golubić je podijelila zabavni video s Mislavom Pajdakovićem kojim je oduševila pratitelje

RTL.hr
20.02.2024 08:00

Andrea Golubić i Mislav Pajdaković upoznali su se zahvaljujući drugoj sezoni sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' i odmah su 'kliknuli',  a prošle godine su proslavili tri zajedničke godine. Andrea ponekad dijeli njihove zajedničke trenutke na društvenim mrežama i pokazuje koliko znače jedno drugome. 

"Znate onu staru: ljubav dođe kad se najmanje nadaš? U našem slučaju upravo tako. On je i dalje moja osoba. Dajte i primajte ljubav gdje god možete, jedino tako ovaj život ima smisla. Volimo vas!", poručila je ona. 

Andrea je podijelila video naziva "Tko to bolje radi? naša verzija" u kojem su odgovarali na pitanja. Prvo pitanje bilo je: "Tko bolje kuha?". Oboje su pokazali na sebe. Zatim su odgovarali na: "Tko je više romantičan?". Opet su oboje pokazali na sebe. Treće pitanje bilo je: "Tko zaboravlja datume?". Oboje su pokazali na Mislava, a što su još otkrili, pogledajte u videu simpatičnog para. 

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Njihov video oduševio je Andrejine pratitelje. "Top", "Genijalni ste mi", "Obožavam", "Moji dragi, baš ste me nasmijali", "Vas dvoje ste tak divni i tako vas je lijepo vidjeti svaki put iznova", komentirali su. 

Inače, Andrea je ranije za RTL.hr opisala tri zajedničke godine s Mislavom. 

"Nakon showa dočekao nas je realni život. Nije nas štedio, ali smo se uspjeli dočekati na noge. Fokusirali smo se na posao što nam nije ostavljalo previše vremena jedno za drugo, no nekako smo uspijeli graditi naš odnos, biti podrška jedno drugome i čuvati si leđa. Bilo je izazovno, morali smo biti jako dobro organizirani da bismo uopće imali luksuz zajedničkog vremena, no takve situacije u životu nas nauče da više cijenimo trenutke koji smo dobili. Uz posao, bavili smo se adaptacijom stana, a udomili smo i psa, našu Tonkicu, koju oboje obožavamo te koja je donijela još veću ljubav i radost u naš život", ispričala je. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':