Brak na prvu

Andrea iz 'Braka na prvu' posvetila objavu najvažnijoj ženi u životu: 'Preponosni za cijeli život što si naša mama'

Andrea Golubić iz 'Braka na prvu' posvetila je objavu svojoj majci

RTL.hr
19.06.2024 20:00

Andrea Golubić bila je kandidatkinja druge sezone sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu', a tamo je upoznala svoga zaručnika - Mislava Pajdakovića. Simpatije su se stvorile vrlo brzo, a potom i ljubav koja je prerasla u stabilnu vezu. 

Andrea i Mislav i dalje nastavljaju oduševljavati obožavatelje, a nerijetko objavljuju i zajedničke fotografije. Andrea je ovoga puta objavu posvetila još jednoj bitnoj osobi u svome životu. Riječ je o njezinoj mami kojoj je ovim putem čestitala rođendan. 

"Sretan ročkas mamička! Sretni smo i preponosni za cijeli život što si naša mama. Nek' je ispred nas bezbroj sretnih trenutaka", napisala je Andrea svojoj mami. 

Andrea, Brak na prvu
Andrea, Brak na prvu FOTO: Instagram

Podsjetimo, ovog ljeta će biti četiri godine kako su Andrea i Mislav izgovorili sudbonosno "da" u 'Braku na prvu'. "Nakon showa dočekao nas je realni život. Nije nas štedio, ali smo se uspjeli dočekati na noge. Fokusirali smo se na posao što nam nije ostavljalo previše vremena jedno za drugo, no nekako smo uspijeli graditi naš odnos, biti podrška jedno drugome i čuvati si leđa. Bilo je izazovno, morali smo biti jako dobro organizirani da bismo uopće imali luksuz zajedničkog vremena, no takve situacije u životu nas nauče da više cijenimo trenutke koji smo dobili. Uz posao, bavili smo se adaptacijom stana, a udomili smo i psa, našu Tonkicu, koju oboje obožavamo te koja je donijela još veću ljubav i radost u naš život", opisala je Andrea ranije za RTL.hr njihovu vezu. 

Propuštene epizode sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' pogledajte na platformi Voyo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU': Vjenčanje Mure Klare i Marka