Brak na prvu

Andrea iz 'Braka na prvu' pripremila Mislavu iznenađenje: 'Ljubi te žena'

Andrea i Mislav upoznali su se u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu', a njihova ljubav i dalje cvjeta

RTL.hr
26.02.2024 07:00

Andrea Golubić i Mislav Pajdaković upoznali su se u drugoj sezoni sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu', a od prvog dana odlično su se slagali. Između njih se nije rodilo samo prijateljstvo nego i ljubav. Andrea se zbog Mislava preselila nazad u Hrvatsku, njih dvoje žive zajedno, a imaju i psića.

Mislav je nedavno proslavio rođendan, a supruga mu je tim povodom čestitala emotivnom objavom na Instagramu u kojoj je sažela njihove zajedničke trenutke provedene u 'Brak na prvu'.

"Danas ova legenda od mog muža slavi ročkas! Od prvog trena su nam se duše prepoznale na nekoj drugoj razini, a bolju osobu nisam mogla dobiti", napisala je Andrea, pa dodala: "Njegovo najveće srce, iskrenost toplina i humor, koji je danas u nešto manjoj mjeri izražen, su samo neke od stvari koje me razvesele svaki dan, guraju naprijed i izvlače ono najbolje! Mužiću, želim ti još bezbroj ovakvih sretnih godina jer drugo imaš sve! Ljubi te žena". 

Andrea i Mislav, Brak na prvu
Andrea i Mislav, Brak na prvu FOTO: RTL

Inače, Andrea je ranije za RTL.hr opisala tri zajedničke godine s Mislavom. 

"Nakon showa dočekao nas je realni život. Nije nas štedio, ali smo se uspjeli dočekati na noge. Fokusirali smo se na posao što nam nije ostavljalo previše vremena jedno za drugo, no nekako smo uspijeli graditi naš odnos, biti podrška jedno drugome i čuvati si leđa. Bilo je izazovno, morali smo biti jako dobro organizirani da bismo uopće imali luksuz zajedničkog vremena, no takve situacije u životu nas nauče da više cijenimo trenutke koji smo dobili. Uz posao, bavili smo se adaptacijom stana, a udomili smo i psa, našu Tonkicu, koju oboje obožavamo te koja je donijela još veću ljubav i radost u naš život", ispričala je. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':