Brak na prvu

Andrea Kukolj blista u trudnoći, a podijelila je lijepi prizor: 'Rastemo sa svih strana'

Andrea je pozirala pred ogledalom i pokazala kako napreduje trudnoća

RTL.hr
12.04.2024 12:00

Andrea Kukolj i Marko Bogdan upoznali su se u trećoj sezoni 'Braka na prvu', a nedavno su podijelili divnu vijest da očekuju njihovo prvo dijete. Skrasili su se u Slavonskom Brodu te osim što dijele privatni život, surađuju i poslovno. Da su u slatkom iščekivanju, otkrili su na društvenim mrežama.

 "Dragi naši, već neko vrijeme znamo da nam dolazi mali anđelak. Sada smo odlučili našu sreću podijeliti s vama. Spremni smo i čekamo te maleni. p.s. Hvala svima na čestitkama", napisao je par uz video. Otkrili su i da očekuju sina. 

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Andrea je sada podijelila fotografiju iz profila s riječima: "Rastemo sa svih strana". 

Andrea Kukolj
Andrea Kukolj FOTO: Privatni album

Inače, Andrea i Marko su o njihovom prvom djetetu progovorili za RTL.hr, a ona je otkrila da je imala prva tri mjeseca trudničke mučnine, no da su bile podnošljive. "Sada mi se samo spava, sve ostalo je super", rekla je. 

Otkrili su jesu li priželjkivali sina ili kćer. "Marko je priželjkivao sina, ja kćer, tipično. Ali svakako nam je najvažnije da sve bude dobro, spol je manje bitan", rekla je Andrea. 

Andrea Kukolj i Marko Bogdan
Andrea Kukolj i Marko Bogdan FOTO: Privatni album

Osvrnuli su se i na odabir imena za sina. "Nekakav uži izbor su za sada Liam, Noel i Adrian ili čak Arian", ispričao je par. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':