Brak na prvu

ANKETA Koja vam se vjenčanica Mure Klare više svidjela - ona u 'Braku na prvu' ili s pravog vjenčanja?

Mura Klara imala je dvije vjenčanice - jednu u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu', a drugu na pravom vjenčanju s Markom

RTL.hr
15.06.2024 09:00

Mura Klara i Marko imali su svoje prvo vjenčanje na početku sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu'. "Ne događa mi se da sa svakim tako lagano pričam - ponekad imam tremu, ponekad sam nezainteresirana, ali s Markom mi je lijepo pričati i baš ugodno teče razgovor", rekla je Mura Klara nakon vjenčanja. 

Mura Klara i Marko, Brak na prvu
Mura Klara i Marko, Brak na prvu FOTO: RTL

Oboje su se složili da se žele ostvariti kao roditelji, a Marko je priznao kako mu je važno da žena želi djecu. "Nakon nekog vremena imati dvoje djece, uživati u životu ona i ja, pa onda gledati unuke i onda ću smatrati da mi je život ispunjen", zaključio je. 

Mura Klara i Marko, Brak na prvu
Mura Klara i Marko, Brak na prvu FOTO: RTL

Marko je zaprosio Muru Klaru u 'Braku na prvu', a svoje pravo vjenčanje imali su 9. ožujka i RTL ekipa je bila pozvana na svadbu.  

'Osjećam se savršeno. Ne mogu opisati tu sreću – neodoljiv je osjećaj'', rekla je Mura Klara nakon udaje za Marka. ''Samo nadograđujemo naš odnos i uživamo u svakom danu zajedno'', dodao je Marko.

Mura Klara i Marko, Brak na prvu
Mura Klara i Marko, Brak na prvu FOTO: Instagram

Mura Klara je otkrila i gdje se vidi u bližoj budućnosti. ''Vidim se s Markom i našom obitelji. To mi je prvo u čemu se s njim vidim'', rekla je Mura Klara. ''To je istina, a ovo je bio prvi korak ka tome. Radit ćemo na tome i truditi se da povećamo to jednog dana'', dodao je Marko. 

Mura Klara i Marko, Brak na prvu
Mura Klara i Marko, Brak na prvu FOTO: Instagram

Paru je čestitala i Neda Ukraden čija je čestitka puštena na svadbi. 

A u anketi RTL.hr-a pitamo vas koja vam se vjenčanica Mure Klare više svidjela - ona u 'Braku na prvu' ili s pravog vjenčanja?

Anketa

Koja vam se vjenčanica Mure Klare više svidjela - ona u 'Braku na prvu' ili s pravog vjenčanja?

Propuštene epizode 'Braka na prvu' pogledajte na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':