Brak na prvu

ANKETA Smatrate li da je Filip zaljubljen u Tamaru? Jedno priča, a djela dokazuju drugačije

Tamara i Filip imaju odličan odnos, a gledatelji su uvjereni kako je on u nju zaljubljen, no kako si to ne želi priznati

RTL.hr
02.04.2024 15:00

"On nju gleda kao Boga, ali neće otpustiti kočnicu i priznati joj da mu se sviđa", "toliko topline i ljubavi ima prema njoj, a nešto ga koči", "lijepo vas je gledati", "Filipa je preuzela Tamarina toplina", "bili bi prekrasan par", "ma vi ste za mene par za poželjeti", "tako ste slatki, kao i ovaj pesek". Ovo je samo dio komentara na odnos Tamare i Filipa koji u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' postaje sve bliskiji. Na prvu nisu dobro krenuli, ali čim su se upoznali malo bolje iznendili su se oboje koliko si odgovaraju. Ipak, Filip je čvrst oko svojeg stava da Tamara nije njegov fizički tip osobe te zbog toga u ovom trenutku s njom ne želi ništa više od prijateljstva. 

Ipak, djela pokazuju drugačije. Kako je sada na snazi tjedan intimnosti, Filip je Tamaru izennadio prekrasnom gestom. U zajednički stan doveo je njezina psa, koji joj znači sve na svijetu.

Tamara i Filip, Brak na prvu
Tamara i Filip, Brak na prvu FOTO: RTL

"U sekundi sam bila u šoku. Nisam znala što se događa. Vidim je, ali nisam si mogla pojmiti da je tu", komentirala je nakon što je u sobi ušetao njezin pas. Počela ga je ljubiti i bila je vidno ushićena. 

"Više nije doživljavala ni mene ni cvijeće. Stajao sam tako kao tutlek, ali nema veze", rekao je Filip.

Tamara nije mogla doći k sebi...

"Još uvijek mi se ruku tresu, još uvijek sam pod dojmom. Filipe ti si pravi kavalir. Muž kakvog bi svaka žena poželjela", zaključila je. 

Gledatelji su pohvalili Filipa za ovaj čin i još su više uvjereni da je prema njoj razvio neke osjećaje.

Što vi mislite?

Anketa

Je li Filip zaljubljen u Tamaru?

 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji! 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':