Brak na prvu

Anton za RTL.hr o 'Braku na prvu': 'U showu nisam bio pravi, sve bih radio drugačije'

Nikolina i Anton bili su sudionici sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu', a Anton je sada za RTL.hr sumirao svoje dojmove

RTL.hr
12.04.2024 11:54

Nikolina i Anton odlučili su izaći iz sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu'. Zaključili su kako je došlo njihovo vrijeme jer su otpočetka odnos zasnivali na prijateljstvu. Daljnje sudjelovanje, smatraju, za njih bi bilo samo mučenje. Anton je za RTL.hr objasnio kako danas gleda na cijelu situaciju. 

Je li vam žao što ste napustili 'Brak na prvu'?

Možda bi bilo dobro da smo ostali još koji tjedan, ali ja mislim da je i ovako dobro ispalo. 

Jeste li znali da će Nikolina napisati da odlazi?

Nisam znao što će odlučiti. Rekao sam joj da napravi što želi, da ne misli na mene. Da samo radi što hoće i na kraju je opet izašla zbog poštovanja prema meni. Htio sam da uvijek radi onako kako ona sama želi. 

Jeste li u kontaktu?

Da, razgovaramo, šaljemo si poruke na tjednoj razini, uvijek smo u kontaktu, baš uvijek. Postali smo dobri prijatelji. 

S kime ste se još sprijateljili?

Tamara, Filip, Nikolina i ja. Nas četvero smo uvijek u kontaktu. Bili smo na medenom mjesecu skupa, iza kamere smo uvijek bili svi skupa i baš smo kliknuli. 

Anton, Brak na prvu
Anton, Brak na prvu FOTO: RTL

Vratili ste se živjeti u Barcelonu?

Bio sam otvoren za sve, uvijek sam imao život ovdje, no ostavio sam posao zbog 'Braka na prvu'. Poslije eksperimenta vratio sam se i nastavio život u Barceloni. Još uvijek sam otvoren za život u Zagrebu. 

Što ste naučili u eksperimentu?

Mislim da sam naučio puno stvari o sebi i o drugima. Inače sam više ekstrovert, ali u showu sam više bio zatvoren. Nisam baš bio pravi i to nije bilo prirodno za mene. Naučio sam da postoji i ta moja druga strana. 

Je li vam zbog ičega žao?

Možda mi je bilo žao što nisam bio kakav inače jesam. Da idem ponovno, sve bih radio drugačije. Stvarno sam naučio kako treba ući u ovaj sociološkog eksperiment i 100 posto bih radio sve drugačije. Osjećam da bi bilo bolje da su stručnjaci imali malo više povjerenja u mene i moju riječ, imao sam osjećaj da sumnjaju u mene.

Nikolina i Anton, Brak na prvu
Nikolina i Anton, Brak na prvu FOTO: RTL

Je li vam drago što ste u 'Braku na prvu' bili baš s Nikolinom?

Baš je nevjerojatna žena, dala mi je podrška cijelim putem i onda kada su drugi sumnjali u mene, jedino je ona bila uz mene. Bilo je puno poštovanja, nije bilo negative i ja mislim da je baš super što smo bili zajedno. No, volio bih da sam ja imao više energije u tom trenutku. 

Tražite li i dalje ljubav?

Otvoren sam za vezu, idem naprijed ako je nešto ispred mene, ali trenutačno se fokusiram na posao i projekte. Bilo bi super da nađem nekoga, ali bez žurbe. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':