Brak na prvu

'Bit će to test za našu ljubav...' Mura Klara i Marko nakon eksperimenta planiraju 'brak na daljinu'

Mura Klara i Marko spoju su razgovarali o budućim planovima...

RTL.hr
21.05.2024 08:00

Mura Klara i Marko su tijekom spoja razgovarali o budućnosti, točnije planovima nakon izlaska iz sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' 

''Kako ćemo dalje? Hoćeš li ti moći biti bez mene kada ja radim?'', upitao je Marko Muru Klaru, a ona je odgovorila kako nije sigurna. 

''Teško će mi biti, no vratit ćeš se ti čim prije'', rekla je. Marko smatra kako će razdvojenost biti teška za Muru Klaru. 

''Ti ćeš se vratiti u Čakovec, kod mene'', rekla je Mura Klara. ''Stan imamo, jedino moraš pronaći posao'', dodala je, a Marko se našalio kako je ona već sve isplanirala. ''Pa da, vidiš da sam i stan kupila prije ulaska u eksperiment'', našalila se Mura Klara. 

Mura Klara, Brak na prvu
Mura Klara, Brak na prvu FOTO: RTL

Marko je zaključio da je lijepo što misli na budućnost. ''Biti će to test za našu ljubav, jer teško je biti s nekim tko je kilometrima udaljen od tebe'', rekla je Mura Klara te dodala kako je ponekad i dobro da su malo odvojeni kako bi spoznali koliko znače jedno drugome. 

Također,  potrvdila je kako je spremna na sve. ''Ako sada to nije to, onda neće ni sa kim ni biti. Treba mi netko energičan poput tebe da me nasmijava i pokreće'', rekla je i dodala kako joj je došao kao melem na ranu te izvukao iz ponora. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' pogledajte na platformi Voyo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':