Brak na prvu

Bolan kraj za Renatu i Josipa - napuštaju 'Brak na prvu': 'Ne želiš je pogledati u oči'

Renata i Josip odlučili su kako je za njih kraj u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu'

RTL.hr
27.05.2024 22:40

"Sada sam potpuno zen", rekao je Josip na njihovoj posljednjoj ceremoniji u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu'. 

"Ono što znam sa svoje stručne strane je to da je rezignacija samo nastavak ljutnje. Kad stvari ne idu onako kako smo si mi zamislili i kada shvatimo da više nemamo mehanizme da to promijenimo ulazimo u stanje rezignacije", rekla je stručnjakinja Iva Stasiow. S njom su se složili i ostali stručnjaci. 

Renata i Josip su odlučili kako je vrijeme da napuste show, a prvo je priliku dobila Renata koja se oprostila sa sljedećim riječima. 

Renata i Josip, Brak na prvu
Renata i Josip, Brak na prvu FOTO: RTL

"To vidim i osjetim i kroz posljednjih nekoliko tjedana vidim kako se to sve malo i ohladilo s njegove strane. Mislim da je odustao od ljubavne priče. Ponosna sam na sebe jer sam bila otvorena i iskrena, što nisam nikoga zavlačila i oduzimala vrijeme". 

"Vidjelo se na njemu da mu je bilo jako teško, ali čovječe, pusti je što prije, vidiš da te neće", prokomentirao je Alan. 

Josip je još jednom naglasio kako je ravnodušan.

"Bilo je zahtjevno, neću lagati, gospodski sam se ponio do kraja. Nije bilo uvreda s moje strane, nije bilo uvreda s njezine strane i to je ono najvažnije", zaključio je. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':