Brak na prvu

BONUS VIDEO Filip za RTL.hr o iskustvu u 'Braku na prvu' i ljubavi: 'Ili će sama doći ili neće'

Filip je za RTL.hr komentirao svoje iskustvo u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' i otkrio koliko ga je promijenilo

RTL.hr
15.06.2024 07:00

Filip je za RTL.hr progovorio o svom sudjelovanju u 'Braku na prvu', otkrio je što mu se promijenilo nakon sociološkog eksperimenta te je objasnio što je po njemu ljubav. 

Ti kao osoba. Što se promijenilo prije i poslije showa?

Što se tiče cijelog ovog ciklusa, ne bih volio da se ništa promijeni jer mi se sviđa kojim tokom je išlo i kako je to krenulo i završilo. Neke stvari sam rekao koje možda nisam trebao, ali na kraju je stvarno sve ispalo super. Mislim da sam se možda malo i promijenio, opušteniji sam, ajmo reći, otvoreniji za neke nove stvari koje sam mislio da nikad ne bih mogao napraviti i eto, možda sam malo tolerantniji. 

Kakvo ti je iskustvo iz showa?

Pa pred kamerama je to na početku bilo 'Krv nije voda', ali poslije se malo opustiš i eto, ispadne ti sve to normalno, u rutinu ti uđe. 

Filip, Brak na prvu
Filip, Brak na prvu FOTO: RTL

Možeš li odvojiti neku anegdotu...

Ne znam, meni je bilo sve super, sve pozitivno iskustvo i nemam ništa negativno. 

Što je po tebi ljubav?

Po meni znači da dvije osobe doslovno budu maksimalno privlačne jedna drugoj. To je meni ljubav, da ta jedna i druga osoba ne mogu biti jedna bez druge. 

Koji bi savjet dao mladima?

Ne mogu neki dobar savjet dati budući da ja nisam još našao ljubav tako da - tko čeka, taj dočeka. Po meni, ne treba tražiti, ili će sama doći ili neće. 

Propuštene epizode 'Braka na prvu' pogledajte na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':