Brak na prvu

BONUS VIDEO iz 'Braka na prvu'! Lovre otvorio dušu Tiagu: 'Sad smo na dnu'

Donosimo bonus videa iz sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu'. Ovo je dosad neobjavljeni sadržaj koji pruža širi uvid u događanja na prvoj zajedničkoj večeri

RTL.hr
25.02.2024 09:00

Na prvoj večeri sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' iskustva su razmijenili Tiago i Lovre. Tiago je vidno oduševljen Tinom, dok Lovre kaže su Klara i on dobro krenuli, ali trenutačno za njih nema nade. "Ona izgleda kao prava djevojka i ako ti zatvaraš vrata, kako će to ići dalje", rekao je Tiago Lovri, koji je potom dodao kako su oni jako slični te da je u tome problem. 

Tina i Tiago primijetili su kako su neki parovi jedan drugome već na samome početku zatvorili vrata. Kod nekih se to dogodilo zbog fizičkog izgleda, a Tiago je prokomentirao kako mu se to ne sviđa. 

"Trebaš joj dati priliku, za sebe, za tvoju obitelj. Možda je tvoja obitelj preko puta tebe, a ti to ne vidiš. Kažeš da ona nije tvoj tip. Sva tvoja sreća je iza toga, a ti to ne vidiš", rekao je Tiago. 

Kada se raspravljalo o odnosu Ane i Alena, Tiago je stao na Aninu stranu, što se ponekim kandidatima nije svidjelo. Poručio je kako je ono što je Ana doživjela od njega nije bilo lijepo niti ugodno. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji! 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':