Brak na prvu

Boris kritizirao Alana: 'Jako si povrijedio Danijelu i ne sviđa mi se to!'

Stručnjak Boris Blažinić je kritizirao Alana, a on to nije najbolje prihvatio...

RTL.hr
11.06.2024 09:00

Stručnjak sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' Boris Blažinić, zgrožen viđenim vrijeđanjem Danijele, kritizirao je Alana. "Jako si Danijelu povrijedio i ne sviđa mi se. Uopće nije bitno tko je u pravu", rekao je Boris.

 "Uzmi si iskustvo za sebe jer na ovaj način se ne gradi ljubav", dodao je, a Alan je odgovorio kako se ljubav ne gradi s takvom osobom. "Ja ne bih nikad gradio ljubav s njom", priznao je Alan. 

Boris Blažinić, Brak na prvu
Boris Blažinić, Brak na prvu FOTO: RTL

"Dokle god ne preuzmeš odgovornost na sebe, nego prebacuješ na druge – nećeš ništa naučiti. Ja sam gotov", zaključio je Boris, a Alan je komentirao stručnjacima kako od njih nikada nije dobio pohvalu. "Nije ni meni bilo lako s njom", komentirao je. 

Stručnjakinja Sanela je pak odgovorila kako će ga rado pohvaliti kada čuje od njega iskrenu ispriku. "Zapravo ne znam što te motiviralo na tako uvredljive riječi. Jesi li je htio namjerno povrijediti?", upitala je Sanela... Tako se Alan ponovno krenuo opravdavati pa su stručnjaci zaključili da se sve vrti u krug pa nema smisla više razgovarati. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':