Brak na prvu

Danijela iz 'Braka na prvu' sama je postigla impresivnu transformaciju: Nekad je imala više od 100 kilograma, a ovako je izgledala

Danijela iz 'Braka na prvu' je fitness trenerica, a mnogima je inspiracija zbog puta koji je prošla u borbi s težinom

RTL.hr
23.05.2024 10:00

Danijela iz 'Braka na prvu' je, kao što je mnogima poznato, fitness trenerica i ima svoj program mršavljenja koji je ona sama isprobala i napravila impresivnu transformaciju. O svojoj promjeni i borbi s težinom često progovara na društvenim mrežama te se svojedobno osvrnula na razdoblje u kojem je imala više od 100 kilograma i podijelila svoje fotografije. 

"'Lako njoj, ona je trenerica.' To sam i ja mislila. Pa sam za trenericu završila. Opet nisam smršavjela. Kao trenerica sam se udebljala sve do 102,5kg. Nije stvar u znanju o treningu. Nije stvar u lako njoj. Saznala sam da je stvar u promjeni i postajanju. Postajanju osoba koja to može i kojoj je lako. Gledaš li me sad i misliš da sam oduvijek ovakva i mogu? Postala sam ova koja može. Bilo mi je odvratno prije promjene", poručila je Danijela. 

Danijela, Brak na prvu
Danijela, Brak na prvu FOTO: Instagram

"Namučila sam se silno, izgubila sam se bezbroj puta, debljala se i mršavila, kretala i odustajala, bilo je usrano, mučno, prebolno, odvratno. Takav je to put. Tako je i tebi. Nemoj stajati. Sve će ti vrijediti. Nije stvar u znanju. Nije stvar u lako njoj. Stvar je u - promjeni i postajanju", dodala je. 

Danijela, Brak na prvu
Danijela, Brak na prvu FOTO: Instagram


Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':