Brak na prvu

Danijela napustila Alanovo društvo na zajedničkoj večeri: 'Pokazala je da ne odobrava takvo ponašanje'

Danijela više nije mogla slušati Alanove izjave o njoj

RTL.hr
14.05.2024 08:00

Prvi na zajedničku ceremoniju sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' , su stigli Renata i Josip, a potom Danijela i Alan koji su se raspričali o tome kako im je bilo na posljednjem zajedničkom spoju. 

''Bilo je veselo, u jednom trenutku sam htio plesati na flamingo, no moja draga mi nije dala'', komentirao je Alan, a Danijelu su zapanjile njegove riječi. 

''Doslovno, on kada govori neke stvari, mijenja osobnost, kao da su drugačiji identiteti Alana koji se ponašaju na određeni način. U nekim trenucima je svjestan toga, no u nekim nije'', rekla je Danijela. 

''Osjećam od jutra njenu ironiju, a vidim da se nastavlja i dalje'', komentirao je Alan Danijelu kroz osmijeh. ''Već sam se naviknuo'', dodao je, a na glas je komentirao s Renatom kako mu nije jasno da cijelo vrijeme imaju fokus na njega. 

Danijela, Brak na prvu
Danijela, Brak na prvu FOTO: RTL

''Rekao sam joj jutros da makne fokus s mene, zašto ja?'', upitao je Alan Renatu koja je rekla kako to treba reći Danijeli, a ne njoj. ''Rekao sam joj 100 puta i ne odustaje'', odgovorio je Alan.

Sve navedeno je naljutilo Danijelu, koja je odlučila napustiti njihovo društvo. ''Sad bih ja malo promijenila ovaj raspored sjedenja od zadnji put. ''Kako želiš'', rekla joj je Renata. 

Stručnjacima se svidjela Danijelina odluka. ''Pokazala je da ne odobrava takvo ponašanje'', zaključila je Iva. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' pogledajte na platformi Voyo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':