Brak na prvu

Danijela otkrila kako je imala velikih problema s debljinom: 'Imala sam više od sto kilograma'

Alan joj je izrazio podršku i komentirao kako se nada da će biti više takvih iskrenih razgovora među njima

RTL.hr
16.04.2024 21:55

Danijela je s Alanom podijelila svoje iskustvo, koje ju je, kaže, vrlo motiviralo. Prije desetak godina imala je 103,5 kilograma, a tada je već bila trenerica te je naglasila kako je smatrala kako je zbog toga - prevara. 

"Mislila sam da sam prokleta, samo sam htjela biti manja", rekla je i nastavila:

"Otprilike 15 kilograma skinula s tom prvom idejom. Rekla sam si kako imam svo vrijeme da smršavim, bez obzira na to što sam trenerica. Rekla sam si kako ću mršavjeti polako. Druga stvar je bila odrađivati stvari kako treba. Nema varanja. Treća stvar je bila da treba biti tako teško. Mršavljenje je teško" rekla je Danijela te je dodala kako je to sve bilo sam za nju i da joj je to sve pomoglo u mršavljenju.

"Jako mi je drago što je ona podijelila tu priču sa mnom. Čak mi je u jednom trenutku jedno oko malo zasuzilo. Mogu reći da je u principu shvaćam, jer sam ja isto znao koji puta, sa svojom kilažom s obzirom na to da sam veliki gurman, preći nekakve svoje gabarite po pitanju kilaže", komentirao je Alan.

Alan je naglasio kako su njezine riječi bile vrlo emotivne i da bi je želio zagrliti, ali prijateljski. S obzirom na to da je u krilu držao psića i zbog jučerašnje situacije, Alan je tvrdio da bi Danijela prihvatila njegov zagrljaj, no pružili su si ruku, što je Alan komentirao: "Mislim da je to lijepi početak našeg daljnjeg odnosa." 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':