Brak na prvu

Danijeli je Filip najprivlačniji muškarac u eksperimentu, a Alan tvrdi: 'Ona mene s time provocira'

Danijela je prema fizičkoj privlačnosti Filipa stavila na prvo mjesto, a Alana na posljednje

RTL.hr
16.04.2024 07:00

U zadatku rangiranja ostalih kandidata 'Braka na prvu', od najprivlačnijih do najmanje privlačnih, Danijela je stavila Filipa na prvo mjesto, dok je Alan zauzeo posljednje mjesto. Ipak, ni Danijela nije imala puno bolju poziciju na Alanovoj ljestvici. 

Danijela je prva iznijela svoje mišljenje, stavljajući Filipa na prvo mjesto svoje liste privlačnosti. "Ja ću staviti Filipa na broj jedan i ne bi htjela dalje nastaviti, jer nema potrebe za nastavljanjem brojeva", rekla je Danijela.  

Alan je, s druge strane, očito nezadovoljan Danijelinim odabirom, komentirao: "Ona sada ubiti s Filipom mene malo provocira, ne malo, nego puno. Ja se definitivno nisam dao smesti." 

Alan je pitao Danijelu: "Daj mi reci, zbog čega Filip?" Na što mu je ona odgovorila: "Filip mi se sviđa mentalno." Alan je dodao kako se sada radi o fizičkoj privlačnosti. "Prije svega, meni se sviđa mentalno. Sviđa mi se njegov stav da mora biti najbolji u zadacima, u tome što trenira... Sviđa mi se taj stav, a i zgodan je", odgovorila mu je Danijela. 

Alan i Danijela, Brak na prvu
Alan i Danijela, Brak na prvu FOTO: RTL

Danijela je primijetila da je to Alanu zasmetalo.

"Mislim da je vrlo lako moguće da je Alan poprilično nesiguran muškarac i ljubomoran na sve", komentirala je Danijela.  

Kada je došlo vrijeme za Alana da postavi Danijelinu fotografiju na svoju listu, Danijela je primijetila: "Kako sam lijepa, nisam ti takva uživo." Na što joj je Alan odgovorio: "Nisi definitivno takva uživo, ali po fizičkom izgledu ja ću te staviti na broj... eto, tu bi te stavio, ali da se baš previše ne naljutiš." Alan je smjestio Danijelinu fotografiju između Tamare i Tine, na peto mjesto, dok mu je na prvom mjestu ostala Renata. 

"Nisam razmišljala o toj njegovoj rang listi, koliko je to njemu bitno i koliko su žene ispred ili iza mene. To mi je toliko nevažno", komentirala je Danijela.  

Ona ga je stavila na posljednje mjesto.

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!