Brak na prvu

Djevojke zgrožene Alanovim uvredama: 'Molim?! Ja sam se naježila!'

Parovi ostali zgroženi Alanovim uvredljivim komentarima Danijele

RTL.hr
10.06.2024 22:00

Stručnjaci i ostali parovi su pogledali snimku Danijelinog i Alanovog puta u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu te ostali zgroženi Alanovim izjavama i komentarima. 

"Kad se njoj malo približiš jednostavno to lice je dosta uništeno... Stražnjica je ravna, nije zaobljena i kad sam je znao malo primiti to je sve nekako labavo...", komentirao je Alan Danijelu. "Ja sam se naježila", priznala je Tina. 

Tamara i Tina, Brak na prvu
Tamara i Tina, Brak na prvu FOTO: RTL

Danijela je u zavjetima otkrila znakove po kojima se može prepoznati osoba poput Alana, a tada ju je on prekinuo. "Pa nisam ja čovjek da to slušam", komentirao je Alan, a to je nasmijalo ostale parove. "Ne želim slušati kritike zbog tvoje promocije. Draga Danijela, ja te napuštam", rekao je na zavjetima Alan Danijeli, a Danijela je dobila veliku potporu ženskih kandidatkinja. "Bravo Danči, ja ne mogu vjerovat", komentirala je Klara. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':