Brak na prvu

Dosad neobjavljeni razgovor Nikoline i Antona! Opleli po jednom kandidatu: 'Djetinjast je'

Nakon prve ceremonije, Nikolina i Anton prokomentirali su događanja među drugim parovima

RTL.hr
03.03.2024 16:00

Prva ceremonija sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' je iza parova, a Nikolina i Anton prokomentirali su određene situacije. Ovo je dio sa snimanja koji nije objavljen u epizodi, a mi ga ekskluzivno donosimo na RTL.hr platformi. 

"Čudni dio svega ovoga su definitivno Klara i Lovre. Ti znaš da sam ja tolerantna, svakoga ću saslušati, ali kada sam ga čula, nisam mogla vjerovati. Što ti radiš ovdje, što ti pričaš. Baš me naživcirao. Mene teško naživcirati, ali taj njegov pristup je jako djetinjast, kontra sociološkog eksperimenta, kontra Klare, kontra eksperata", rekla je Nikolina i dodala: "Ja s njime nisam stigla prozboriti ni riječi, ne volim suditi tako ljudima, ali taj razgovor mi nikako nije sjeo". 

Nikolina se ovdje osvrnula na situaciju kada je Lovre rekao da mu je žao što se uopće prijavio u sociološki eksperiment. 

Nikolina i Anton, Brak na prvu
Nikolina i Anton, Brak na prvu FOTO: RTL

"To je bilo čudno jer smo svi u procesu i bilo bi ljepše vidjeti da on bude malo komotniji", rekao je Anton. 

Tema razgovora je bio i Filip. 

"Nije došao ovdje otvorena srca, ali kod njega nisam primijetila nepoštovanje. Poslušao je eksperte, poslušao je svoju partnericu. Imao je svoje stajalište i njihov odnos i razgovor mi je bio korektan", rekla je Nikolina. 

Filip, Brak na prvu
Filip, Brak na prvu FOTO: RTL

No, prema njezinom mišljenju, najveći problem trenutačno Lovre.

"On je i vama stalno namigivao, kao da je djelom komedije. U razgovoru smo i ako si već tjedan dana u procesu, onda poslušaj što žena ima za reći", zaključila je.

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!