Brak na prvu

EKSKLUZIVNO Bili smo na vjenčanju Mure Klare i Marka: 'Ne možemo opisati tu sreću'

Mura Klara i Marko su se vjenčali, a RTL ekipa je bila na njihovoj svadbi

RTL.hr
12.06.2024 11:24

Nakon što su se Mura Klara i Marko zaljubili u sociološkom eksperimentu 'Braka na prvu' i zaručili se, vjenčali su se 9. ožujka ove godine, a RTL ekipa je ekskluzivno bila pozvana na svadbu. 

''Osjećam se savršeno. Ne mogu opisati tu sreću – neodoljiv je osjećaj'', rekla je Mura Klara nakon udaje za Marka. ''Samo nadograđujemo naš odnos i uživamo u svakom danu zajedno'', dodao je Marko.

Marko se svidio i Murinoj obitelji pa je tako brat Zrinko imao samo riječi hvale za njega. ''Marko i ja smo dosta sličnih osobnosti. Vidio sam da je dosta ozbiljan i da razmišlja o budućnosti i to mi se jako svidjelo kod njega, tako da smo se dosta sprijateljili'', rekao je Zrinko. 

Mura Klara i Marko, Brak na prvu
Mura Klara i Marko, Brak na prvu FOTO: RTL

Mura Klara je priznala da je očekivala prosidbu, no ipak ne tako brzo. ''Nisam očekivala da će se sve tako brzo odvijati'', rekla je i dodala koji im je daljnji plan. ''Jedno vrijeme ćemo nastaviti na daljinu, no nadam se da će uskoro biti na blizinu'', rekla je Mura Klara. ''Mislim da smo ovime danas dokazali da se stvarno volimo i da smo se već i u eksperimentu zbilja voljeli. Ovim činom sam joj samo htio dokazati svoju ljubav i ona meni vjerojatno svoju. Daljina je, ja mislim, najmanji problem što se tiče našeg odnos... Je mali problem, no mislim da ćemo mi to odraditi na dobar način'', objasnio je Marko, a s time se složio i Zrinko. ''S obzirom na to da surađujem s internacionalnim ljudima znam da daljina ne predstavlja nikakav problem – svi su svima dostupni 24 sata dnevno. Tako da nema potrebe da ne funkcionira'', komentirao je Zrinko.

Mura Klara i Marko, Brak na prvu
Mura Klara i Marko, Brak na prvu FOTO: RTL

Mura Klara je otkrila i gdje se vidi u bližoj budućnosti. ''Vidim se s Markom i našom obitelji. To mi je prvo u čemu se s njim vidim'', rekla je Mura Klara. ''To je istina, a ovo je bio prvi korak ka tome. Radit ćemo na tome i truditi se da povećamo to jednog dana'', dodao je Marko. Mura Klara je priznala i da joj je palo na pamet doći živjeti k njemu u inozemstvo. ''No, trenutno postoje neke prepreke koje ne mogu nadvladati, ali tko zna – jednog dana možda i budem'', objasnila je Mura Klara, a Marko je dodao kako bi se on radije vratio u Hrvatsku i ovdje stvarao obitelj koliko god teško bilo. 

Mura Klara i Marko, čestitka Nede Ukraden
Mura Klara i Marko, čestitka Nede Ukraden FOTO: RTL

Kao najljepši trenutak u sociološkom eksperimentu Mura Klara i Marko su izdvojili njihovu svadbu, s obzirom na to da su već tamo kliknuli. ''Ne prvi ples, ne drugi nego tamo negdje peti, šesti ples. Kad sam je zagrlio i osjetio tu neku energiju i neki klik. Mislim da je to definitivno bila neka prekretnica svega ovog'', priznao je Marko. 

Čestitku im je poslala i pjevačica Neda Ukraden, koju Mura Klara obožava. Čestitkama se pridružuje i cijela RTL ekipa!

Propuštene epizode 'Braka na prvu' pogledajte na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':