Brak na prvu

Eksperti smatraju da Tamara Filipa ne gleda isključivo kao prijatelja: 'Ona je s njime oduševljena'

Tamara i Filip u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' ostvarili su isključivo prijateljski odnos

RTL.hr
19.02.2024 22:15

"Mislim da nisam mogao dobiti boljeg para od nje. Mislim da se ne bih mogao s nikime od njih toliko šaliti", rekao je Filip o Tamari

Ovo je svim parovima bila prva zajednička večer. Upoznali su se, razmijenili su iskustva, a uz Tinu i Tiaga, najviše su bili oduševljeni Tamara i Filip.

"Top je djevojka. Ovo nije 'Brak na prvu', ovo je 'Brat na prvu", govorio je Filip Lovri, a on se složio s njime. "Vidi se kako je dobra osoba", dodao je. 

Između njih se nije stvorila ljubavna kemija već isključivo prijateljska. 

"Nama je odlično. Imamo isključivo prijateljski odnos. Nas dvoje smo dvije najrazličitije osobe koje postoje, ali odlično funkcioniramo. Cijelo vrijeme pričamo, zezamo se, provodimo vrijeme zajedno. Jedan drugome smo rekli kako više od toga neće biti. Nama je ovako odlično. Rekao je kako ne može vjerovati da su mu pronašli sestru", rekla je Tamara. 

Ipak, eksperti tvrde da je jedna strana možda razvila i druge osjećaje...

"Ne vjerujem joj ovo što priča. Njezine riječi mi nisu u skladu s njezinom neverbalnom komunikacijom. Mislim da je ona jako oduševljena s Filipom", rekla je stručnjakinja Iva Stasiow. S njom se složio i Boris Blažinić. 

Novu epizodu sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' pogledajte odmah na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAK NA PRVU':