Brak na prvu

Filip iz 'Braka na prvu' osvojio naslov prvaka s klubom, a pokazao je i posebnu osobu! 'Sve pohvale'

Filip se pohvalio uspjehom sa svojim nogometnim klubom

RTL.hr
10.06.2024 09:25

Filip iz 'Braka na prvu' nedavno je ozlijedio kapak na nogometnoj utakmici, a ovog vikenda je s nogometnim klubom ostvario novi uspjeh. Naime, on igra za klub Dubrava s kojim je u subotu osvojio naslov prvaka Prve županijske nogometne lige istok, objavio je Prigorski.hr

Dubrava je pobijedila Croatiju s rezultatom 8:2. Ipak, Filip nije zaigrao zbog ozljede kapka. 

Filip Belić, Brak na prvu
Filip Belić, Brak na prvu FOTO: Privatna arhiva

"Brada i ja smo prošle sezone bili suparnici, ja sam igrao u Kloštru, a on u Dubravi. Imali smo dosta okršaja i kad sam došao tu prihvatio me i rekao sam mu da ćemo ove godine uzeti prvenstvo. On nije bio optimističan, ali ispalo je pobjednički. Dali smo sve od sebe, a mogli smo prvenstvo završiti tri – četiri kola prije, ali ovako je slađe", ispričao je za Prigorski.hr. 

Filip se osvrnuo na pobjedu i na Instagramu. "Sve je isto ko i lani... Nk Dubrava. Brak na prvu, Dubrava na prvu", napisao je uz fotografije s peharom. 

Filip, Brak na prvu
Filip, Brak na prvu FOTO: Instagram

Pratitelji su otkrili da je Filip pozirao s ocem. "Filip napokon pokazao osobu koja je zaslužna da je Filip uopće postoji. Sve pohvale za tatu na odgoju takvog muškarca", "Stari legenda", komentirali su. 

Filip, Brak na prvu
Filip, Brak na prvu FOTO: Instagram

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':