Brak na prvu

Filip objavio scenu iz 'Braka na prvu' s Tamarom pa se našalio na svoj račun: 'Ako nekog zanima...'

Filip se prisjetio jednog od trenutaka s Tamarom i našalio na svoj račun

RTL.hr
10.04.2024 14:00

Filip se našalio na svoj račun i podijelio jednu od scena iz 'Braka na prvu' s Tamarom. Naime, prisjetio se trenutka kada je držao cvijeće za svoju 'suprugu', a ona je za to vrijeme svu pažnju posvetila svom psu. 

"Ako nekog zanima, još uvijek stojim i čekam kao tutlek", napisao je Filip. 

Filip i Tamara, Brak na prvu
Filip i Tamara, Brak na prvu FOTO: RTL

Naime, on je ranije priredio iznenađenje Tamari i pokazao joj na snimci njezine ljubimce, mačku i psa. "Filip je definitivno ovaj zadatak rasturio", komentirala je ona. Nakon toga ju je iznenadio i time što je njezin pas ušetao u sobu. 

Tamara i Filip, Brak na prvu
Tamara i Filip, Brak na prvu FOTO: RTL

"U sekundi sam bila u šoku. Nisam znala što se događa. Vidim je, ali nisam si mogla pojmiti da je tu", rekla je Tamara koja je grlila i ljubila svog psa. "Više nije doživljavala ni mene ni cvijeće. Stajao sam tako kao tutlek, ali nema veze", rekao je Filip. 

"Još uvijek mi se ruku tresu, još uvijek sam pod dojmom. Filipe ti si pravi kavalir. Muž kakvog bi svaka žena poželjela", komentirala je Tamara. Htjela i zagrliti Filipa, no njemu se ta ideja nije svidjela. Rekao je da se baš ne grli. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':