Brak na prvu

Filip otkrio Tamari pojedinosti iz svog života: 'Zavodio sam tuđu mamu, tak da...'

Tamara i Filip su u igri svašta otkrili jedno o drugome...

RTL.hr
13.05.2024 23:00

Tamara i Filip su u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' posjetili muzej mamurluka, a Tamara je tamo od njega dobila i poklon – majicu. Kako bi mu se odužila donijela im je piće i odlučila da se malo poigraju. 

Tako se saznalo da je Tamara bivšem partneru 'kopala' po mobitelu. ''Bilo je sasvim opravdano, tako sam potvrdila ono što sam sumnjala tada. Nije mi žao uopće'', objasnila je Tamara. 

Filip se nikako ne slaže da se partneru treba gledati u mobitel. ''Ako mu vjeruješ budi s njim, ako ne nemoj i to je to'', rekao je Filip, a otkrio je kako je zavađao prijateljevu mamu. ''Zavodio sam tuđu mamu, tak da...'', komentirao je Filip.

Filip, Brak na prvu
Filip, Brak na prvu FOTO: RTL

U igri je Tamara doznala i da je Filip nekad imao nešto s nekom javnom osobom, a imao je i sa sestrama prijatelja. ''Svi ti prijatelji su i dan danas moji prijatelji, tako da oni to sve znaju. Uvijek sam bio iskren i rekao šta je i kako je'', komentirao je Filip. 

Filip je također otkrio kako je imao lažni profil na društvenim mrežama. ''Znati će moji dečki na što mislim'', rekao je. ''Bili su jako zaljubljeni dečki. Prijatelj i ja smo iz dosade to napravili kako bismo zezali dečke s kvarta i svoje prijatelje'', pojasnio je. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' pogledajte na platformi Voyo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':